Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 44> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Primavera, prekrasne su mi ove zveckalice, odmah se sjetim finih voćnih bonbona
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Primavera na savjetima, radila sam nešto malo sa fimom ali svaki savjet dobro dođe
"Gnječilicu" za fimo imam - mog sina to gnječenje i miješenje strašno smiruje ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga naša Otok...ha, nema ženske inačice u hrvatskom jeziku...
![]() ![]() ...što se ideja tiče, slobodno se posluži, i tako dva para ruku uvijek drukčije naprave, a meni će biti čast da sam te inspirirala svojim radovima, i jedva čekam da nam pokažeš te šalice i vazice...i mali savjet, ako se nećeš ljutiti...ne znam koliko si do sada radila s fimom ili nekom drugom polimernom glinom, no vrlo je bitno da za dobar rezultat svaki komad gline s kojim misliš raditi tako dugo gnječiš ili još bolje ako imaš mogućnost, provlačiš kroz pasta mašinu, sve dok ti, kad ju preklopiš na pola, ne nestanu napukline, tada je spremna za rad. A sve vaze, boce, šalice prije nego ćeš ih "oblačiti" dobro obriši papirnim ručnikom natopljenim običnim alkoholom. I ako možeš, radi u gumenim rukavicama koje dobro prianjaju uz ruku, kasnije ćeš imati manje problema s obradom. Ako ti još kako mogu pomoći, slobodno se javi....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hi hi. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Da da na taj sam mislila. A voće ti je za pojest.
|
|
![]() |
|
![]() @draga Saara, misliš na onaj zeleno-narančasti komplet (ogrlica, naušnice, prsten)?
...budući da ja voće silno volim i ne počinjem niti jedan dan bez zdjelice voćne salate, oblikujem ga s puno ljubavi, vjerojatno zato ovaj nakit privlači toliko pažnje...na Flora-artu ove godine, sav moj nakit radjen s elementima voćkica bio je stvarno razgrabljen
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Draga Primavera, gledam tvoje radove od samog početka, sve jedno ljepše od drugoga.
Najprije su me oduševile vesele ribice u okvirima - uvijek mi se sviđaju te neke morske teme. Nakit je prekrasan, ova zadnja narukvica mi je možda najljepša od svih (iako se je teško odlučiti), a krasni su mi i broševi (valjda zato što ih volim nositi). Priznajem da sam sad opet otvorila tvoju galeriju radi onih tvojih boca (nešto ću ti malo ukrasti ako se ne ljutiš) jer imam namjeru "ubući" neke šalice i vazice u fimo. Još jednom, sve pohvale, prekrasni radovi |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
zelena je naravno favorit...čips super uklopljen sa središnjom okruglicom...
voće ne volim ni malo al tu narukvicu bi "pojela" bez imalo razmišljanja...
"uznemirena"
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ah .... kao što sam rekla, riječi nemaju smisla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
voćne i zelene zveckave narukvice su mraak!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ja se ne mogu nagledati tvojih radova, pa sam opet svratila.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve prekrasno, ali ove voćkice.......toliko lijepe (i jestive)!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
zaista prekrasno..nemam više šta reć..
|
|
![]() |
|
Sve je kao i uvijek apsolutno prekrasno, ali meni je najdraža posudica. Apsolutno me očarala. I onaj vilin konjic mi je mmmmmmmmmmmmmmmm. Prekrasan. Apsolutno braaaaaaaaaavo!!! joj da i voće...voće je diiiiiiiiiiiivno
|
|
![]() |
|
Još malo nakita...
...voćkica još imam nešto napravljenih, pa sam složila još jednu zveckalicu na tu temu, mada ipak s malo drukčijim rasporedom, dodatak su listeki od češkog kristala, a voćkice, za one koje ne znaju, rukom su modelirane iz polimernih glina (fimo, premo, sculpey)...
![]() ![]() ...još jedna narukvica, krupniji čips zelenog kalcita, s nešto metalnih dijelova i jednom mojom perlom od polimerne gline u sredini....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sve sam prgledala...prelijepi radovi..toliko strpljenja za sitne detalje..zaista imaš predivnih stvari napravljenih sa puno mašte..
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Draga Primavera, komentari su zaista suvišni
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |