Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 140> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ideja panj i bršljan mi je baš super!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Daj mi otkrij tajnu, kako si je tako cvijetno uzgojila.
Ja sam prvi put u životu kupila gomolj i izrasla takva gigantska begonija. I prekrasno počela cvjetati (slikala sam ju tada u svom vrtu kao i posebno cvijet) i sad... visoka, zelena s nečim što bi trebali biti pupoljci ali od cvjetova ništa.
![]() ![]() I konačno kad već uzurpiram tvoj vrt: što s njom na jesen?
I ne kudi ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Katica puno lijepih primjeraka u tvom vrtu, kohlerija je posebna
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o hoću, hoću..zaista mi se te cvijećke sviđaju i one tamno smeđe su prekrasnenegdje sam ih vidjela na forumu ali sam izgubila iz vida..ja sam uvijek za mlade biljkice jer sa sjemenom sam na doviđenja em zaboravim gdje sam posijala em mi neki ogromni mravci sve sjemenje išćeprkaju i odnesu(baš su vriedni)..u svakom slučaju me molim te predbilježi
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Duda ja sam do sada imala samo rozu ( ehinacea purpurea), sada mi je procvala ova žuta sa crvenim okom, a imam posijane žute, ali su još jako male, te če nadam se cvjetati nagodinu.
Ako hočeš rozastih, imam mladih par, pa ti pošaljem na jesen.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš ti je liepa ta rudbekija..morala bih i ja poraditi na nabavci ako mi se sviđau
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Bergenia.
Niho, šta sam ti dosadila ili misliš da više ništa ne cvjeta kod mene?
Čekaaaj malo, daleko je zima.
|
|
![]() |
|
Jučer sam Bromeliji obečala slikati moju ruseliju
tu se vidi panj, bršljan, a na vrhu panja je posađena ruselija
i samo grana ruselije sa 20-tak cvjetova
i za kraj još jedna kraljica
čajevka koja je baš lijepa za rez, i u pupoljku i rascvjetana
cvijet joj nije veliki, ali je lijepo popunjen, guste latice ima...
|
|
![]() |
|
Ovo nije moj cvijet nego sam ga slikala u uredu, ali prošli tjedan sam dobila od kolegice pelcere i taman htjela staviti na identifikaciju i onda u Jagodinom vrtu pronađem naziv. Znači više nije bezimena - kohleria
držite fige da se prime pelcerići
a ova verbenica je samonikla pored nekog cvijeća, ja ju presadila i evo obradovala me cvjetićima
![]() |
|
![]() |
|
Konačno sam dočekala cvijet rudbekie
hvala SilveK
moja- monnina ukrasna tikvica
a ovo je trebao biti flafasti ili buco suncokret od Shashe,
Hvala drage moje forumašice
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ne mogu te više i pohvaljivati -čekaću do iduće god. tvoje novo cvijeće pa ću onda vikati -kato kako je lijepo ovo -pa ovo -a možda i muljam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko lijepoga cvijeća................. |
|
![]() |
|
Lantana imaš pravo lijepe su i drago mi ih je opet imati. To mi je cvijet koji me podsjeća na djetinjstvo......
Shasha, ničim ju ne hranim, jedino sam kao i u sve ostalo cvijeće kod sadnje dodala osmocote.... to je stvarno super gnojivo za ljenčine
![]() Fuksija drago mi te vidjeti u mome dvorištu, tigrica je zgodna iako joj cvijet jako kratko traje( niti 24 sata), ali ipak interesantna je jer cvate iz jedne stabljike više puta, nije kao gladiola da odcvate i gotovo.
Svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
U ovako kasne sate,put me naveo u tvoje dvoriste.
Uzivala sam gledajuci tvoje lijepo cvijece. Jako su mi se svidjela tvoje ruze,ukraseni prozori i balkon pun cvijeca. Tigrica cvijet e prekrasan. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno je hibridna ta begonija,čime je hraniš
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš su mi lijepe tvoje imenjakinje, ove godine ih nemam, ali druge sijem sigurno.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda ako želiš napast samo reci da ti skupim sjeme
![]() Niho, a nebi ti u vegetarijance?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kat.rea-samo ti jedi taj svoj šćir kako kažeš ili puranov nos ja volim meso radije
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
begonija je stvarno gigantes
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |