moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Jako lijepi crijepovi!
|
||
![]() |
||
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
|
![]() |
||
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ideja sa crijepom je odlična...i ovaj način vješanja mi se sviđa
jedino mi je na donjoj slikici malo izgubljen motiv....kao da si malo pretjerala sa oslikavanjem oko motiva
ali nije mi to neka velika mana...i dalje mi je lijepo i sviđa mi se
![]() ![]() tako da....neka oni samo mrmljaju
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
jako ljepo i originalno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Lijepi su crijepovi,a i flaše jednostavne i lijepe.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ne znam zašto tvojima doma ovo nije lijepo. Meni se sviđa i motiv i rad i ideja za objesiti, a pogotovo originalnost!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
dobre ideje imaš...samo tako nastavi
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
nemam pojam zasto tvojima nije "sjelo", ali moram reci da meni bas je, onako temeljito sjelo
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Odlični radovi a tek pogled s tvoje terase ( nije čudo što imaš inspiraciju )ah mi kontinentalci za šta smo sve zakinuti
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
lijepo i originalno,svaka cast majo..meni se jako sviđaju ove tvoje opekice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
ovo je fantastično i originalno!
![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
uživo izgleda puno ljepše, ovdje je sav neki iskrivljeni....
|
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
Ajme, ovo je preeeeeeeeeeeedoooooooobro!!!! ![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Pridružujem se, ovaj mi se crijep najviše sviđa
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prozorčići su ti stvarno prekrasni!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |