Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 165>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 19:12
Au Bromelija . I šta sad da kažem . Hibiskus jeli ono crvena boja-ako je taj bi najviše stvarno voljela imati -i ova slika sa malo šarenila -da si me sad mogla vidjeti kako sam zinula -------stvarno predivno . Dvije boje imaš ovo što zovete paukov cvijet-ako se sijemena -čuvaj mi sijeme -nekako će mo se snaći većsmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 09:16
a biće maćuha za podijeli pa da se možda već sam pribilježim???
inače prekrasna mandevila Clap (koju si nisam mogla priuštiti ove godine) i hibi te plumbago naravno super....
jasmin sam dobila ove godine pa nije cvjetao ali valjda će iduće...
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 23:32
ponovo sam pregledala neke tvoje biljke i uvijek sam oduševljena sa njima -Ma svaka ti častHug
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 21:25
niho nema problema ima puno sjemena cleome samo još nije zrelo od bijele

biti će za tebe bez brige, a možda i hibi ako budeš dobra haha

smile79
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 11:18
Prekrasnog li cvjetnog šarenila kod tebe!!!!! Ne želim ništa izdvajati,sve je mrakkk!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 14:49
pelcala sam hibiskuse pet se primilo jedan cvijeta a drugog čekam da se otvori mogao bi biti dupli

ovo je sobna lipa, još imam i žutu

a ovo je puzavica i ima sitan lila cvijet

moje ljubimice begonije

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 21:29
A slušaću bogami samo ti misli na mene smile217 odma me upiši i evo već slušamsmile213-Legendo moja
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 12:42
predivno cvijece,bujno i zdravosmile73
Kod mene kontrolu preuzimaju bijele musice i crveni pauk!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 14:54
jasmin

plumbago cvijeta poslije kratke pauze

malo šarenila

pelargonije su neumorne

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 22:12
obožavam sve begonije, evo lisnatih

roza mandevila

gipsofila u cvijetu

cvijet moje pasiflore, trišina bijela lijepo raste ali još nema cvijeta

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 13:30
hvala curke, ma bit će pelcera za sve

draga lili 68 imaš i ti prekrasno cvijeće i krajnje je vrijeme da ga pokažeš

a što se tiće mušica i pauka moraju i oni živjeti (ma šalim se) potamanit ćemo ih smile108     smile78
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 15:22
Da ne zaboravim,krasno cvijeće,pogotovo plumbago(nekak ga nemam ove godine,ne znam zakaj)i jasminsmile71
E a sad,opet o ruseliji.Daj mi reci u koju zemlju(imenuj mi proizvođača i ime zemlje)da presadim ruseliju?Ona je još u onoj u kojoj si mi je donjela i iskreno,strah me prčkati još uvijek oko nje.A i ne znam u kojoj zemlji ima perilitaConfused
Šaljem ti sjeme lantana,trebaš još nešto,da ne šaljem samo to?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 22:18
sijala sam mačuhice ovako su nikle, čekam kišu pa da ih presadim u zemlju

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 15:13
hocu kada na popodnevnoj kavi dogovorimo strategiju .
Ja kao da imam uzgajaliste lisnih buba.
Moje cvijece je svarno super s obzirom na toliki broj parazita .
smile142smile226

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 16:06
shasha zemlja sa perlitom- proizvođač Klinsmann
na dno tegle stavi drenažu, zatim komadiće stiropora jer vole tople noge kao i bugenvilije- to je po savjetu Denisa Bojčića- i ne diraj u žile samo premjesti u malo veću teglu i na sunce

što se tiče lantana- četiri su se primile iz reznca a za sjeme sam mislila na kavici, ali nešto Bjelovarčani neaktivni možda nešto dogovorimo pa da se ne umaraš slanjem

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 22:27
Baš sam htjela reći da sam ljubomorna na tvoju ruseliju, jer moja baš ne cvjeta, tu i tamo koji jadni cvjetić i sada čitam da treba posebnu zemlju..... naravno da nisam pojma imala i posadila sam ju u običnu zemlju za cvijeće.
Lijepe su ti lisnate begonije Clap. Majko mila koliko mačuhica..... je li to tvoje sjeme ili kupovno?
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 16:17
Gledam i mogu samo reći sve je predivno........smile55

smile57jako jako lijepo
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 22:38
ah da zaboravila sam napisati da ide i trećina vrtne zemlje, trećina perlita i humusna zemlja, sa drenažom i stiroporom, preko ljeta jako sunce i puno vode, a zimi toplo i samo malo vode nikako ne voli hladno i puno kiše
katrea sretno sa ruselijom i da ti ima puno cvijetića, stavi na sunčano

sijeme mačuhica je kupovno trebale bi biti bijele, žute, plave i crvene sve sa crnim okom
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 20:31
Hvala ti,a za lantane onda ok,kad budem išla blizu Bj,javim ti se pa ti donesemWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 11:02
I pasiflora se ubraja sa kleomom.prelijep cvijet ima -a bome i plumbago-------uf bome ja nabrajam -bezobrazluka -ali još slušam ne brini sesmile40
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.