Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 165> |
Korisnik | |
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledam i mogu samo reći sve je predivno........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ah da zaboravila sam napisati da ide i trećina vrtne zemlje, trećina perlita i humusna zemlja, sa drenažom i stiroporom, preko ljeta jako sunce i puno vode, a zimi toplo i samo malo vode nikako ne voli hladno i puno kiše
katrea sretno sa ruselijom i da ti ima puno cvijetića, stavi na sunčano sijeme mačuhica je kupovno trebale bi biti bijele, žute, plave i crvene sve sa crnim okom |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala ti,a za lantane onda ok,kad budem išla blizu Bj,javim ti se pa ti donesem
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I pasiflora se ubraja sa kleomom.prelijep cvijet ima -a bome i plumbago-------uf bome ja nabrajam -bezobrazluka -ali još slušam ne brini se
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Au Bromelija . I šta sad da kažem . Hibiskus jeli ono crvena boja-ako je taj bi najviše stvarno voljela imati -i ova slika sa malo šarenila -da si me sad mogla vidjeti kako sam zinula -------stvarno predivno . Dvije boje imaš ovo što zovete paukov cvijet-ako se sijemena -čuvaj mi sijeme -nekako će mo se snaći već
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a biće maćuha za podijeli pa da se možda već sam pribilježim???
inače prekrasna mandevila
![]() jasmin sam dobila ove godine pa nije cvjetao ali valjda će iduće...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
ponovo sam pregledala neke tvoje biljke i uvijek sam oduševljena sa njima -Ma svaka ti čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
niho nema problema ima puno sjemena cleome samo još nije zrelo od bijele
biti će za tebe bez brige, a možda i hibi ako budeš dobra haha ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasnog li cvjetnog šarenila kod tebe!!!!! Ne želim ništa izdvajati,sve je mrakkk!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da ne zaboravim,krasno cvijeće,pogotovo plumbago(nekak ga nemam ove godine,ne znam zakaj)i jasmin
![]() E a sad,opet o ruseliji.Daj mi reci u koju zemlju(imenuj mi proizvođača i ime zemlje)da presadim ruseliju?Ona je još u onoj u kojoj si mi je donjela i iskreno,strah me prčkati još uvijek oko nje.A i ne znam u kojoj zemlji ima perilita
![]() Šaljem ti sjeme lantana,trebaš još nešto,da ne šaljem samo to?
|
|
![]() |
|
sijala sam mačuhice ovako su nikle, čekam kišu pa da ih presadim u zemlju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
hocu kada na popodnevnoj kavi dogovorimo strategiju .
Ja kao da imam uzgajaliste lisnih buba.
Moje cvijece je svarno super s obzirom na toliki broj parazita .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha zemlja sa perlitom- proizvođač Klinsmann
na dno tegle stavi drenažu, zatim komadiće stiropora jer vole tople noge kao i bugenvilije- to je po savjetu Denisa Bojčića- i ne diraj u žile samo premjesti u malo veću teglu i na sunce što se tiče lantana- četiri su se primile iz reznca a za sjeme sam mislila na kavici, ali nešto Bjelovarčani neaktivni možda nešto dogovorimo pa da se ne umaraš slanjem |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Baš sam htjela reći da sam ljubomorna na tvoju ruseliju, jer moja baš ne cvjeta, tu i tamo koji jadni cvjetić i sada čitam da treba posebnu zemlju..... naravno da nisam pojma imala i posadila sam ju u običnu zemlju za cvijeće.
Lijepe su ti lisnate begonije
![]() |
|
![]() |
|
pelcala sam hibiskuse pet se primilo jedan cvijeta a drugog čekam da se otvori mogao bi biti dupli
![]() ![]() ovo je sobna lipa, još imam i žutu ![]() a ovo je puzavica i ima sitan lila cvijet ![]() moje ljubimice begonije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A slušaću bogami samo ti misli na mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
predivno cvijece,bujno i zdravo
![]() Kod mene kontrolu preuzimaju bijele musice i crveni pauk!
|
|
![]() |
|
jasmin
![]() plumbago cvijeta poslije kratke pauze ![]() malo šarenila ![]() pelargonije su neumorne ![]() |
|
![]() |
|
obožavam sve begonije, evo lisnatih
![]() ![]() roza mandevila ![]() gipsofila u cvijetu ![]() cvijet moje pasiflore, trišina bijela lijepo raste ali još nema cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
hvala curke, ma bit će pelcera za sve
draga lili 68 imaš i ti prekrasno cvijeće i krajnje je vrijeme da ga pokažeš a što se tiće mušica i pauka moraju i oni živjeti (ma šalim se) potamanit ćemo ih ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |