omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
super....volim mace ali ovi delfinići su mi još bolji
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
rezultati će sigurno biti super
![]() |
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
Da, da. ostalo od sređivanja kupaonice....i taman mi dobro došlo.....na njima sam koliko toliko usavršila decopaque pa čemo sad polako preći natanjure,zdjele.....pa čemo viditi rezultate. |
||
![]() |
||
|
baš su lijepi anđelčići
![]() a vidim i ti imaš zalihu pločica ko i ja
![]() |
||
![]() |
||
|
Tanjuri jučer kupljeni....sad čemo se pokušati malo poigrati s njima......sslike stavljam ne brinite.....
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Radovi prekrasni, salvete također, ali ovi zadnji anđeli su mi posebni...
Bravo
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=piramida]Prekrasne slikice! Ovi anđeli su salvetica? [/Q
sve su ovo salvete...naime godinama sam skupljala salvete iz hobija a sad sam neke pretočila u novu vrstu hobija....
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasne slikice! Ovi anđeli su salvetica?
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
bravo draga.....jako lijepi radovi......
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasno! Ovi anđelčići su mi posebno lijepi!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() izgleda da sam uspjela ili sam igrom slučaja pogodila! ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga omnia tvoje slike su ok velicine,samo si kopirala pogresan kod,za forum moras kopirat IMG cod.. a sto se tice ljepljenja salvetice sa sto manje nabora,mozda ti moj savjet pomogne,probaj stavit najprije tanki sloj ljepila,zatim zalijepi salveticu,i onda suhom spuzvicom okomito snazno pritiskaj po cijelom motivu..nakon toga prijeđi ljepilom preko svega..eto meni na taj nacin nestanu skoro svi nabori.. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Mislim da ti nije greška u ljepilu. Meni se to zna dogoditi ako nije dobar kist. Za ljepljenje salvetica treba ti kist biti što mekši i plosnati, tako da dobro klizi po salveti. Ako je grublji onda zapinje, pa se zna salvetica malo pogužvati ili čako ako je jako tanka polomiti. Inače ja koristim onaj ART POCH (mislim da se tako piše) i jako sam zadovoljna
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
aj jedna pomoć!!!!!
koje ljepilo koristite za lijepljenje salveta...probala sam 2 vrste ali nekako mi se čini da bi to moglo biti puno bolje i ljepše.....ostane mi nekako sgužvano...nije mi glatko......ali sreča da salveta ima 4 strane pa se tu zna i po 2 puta lijepiti i dizati......
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
hvala na dobrodošlici i bit če još radova....
|
||
![]() |
||
|
ma ima još radova, stavim ja još nego ove sam imala več u arhivi slika u kompjuteru pa sam ih stavila... stiže još radova....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |