moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća zaista je šteta što ne stavljaš češće slike kada imaš prekrasno cvijeće...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaća tvom nezadovoljstvu nema mjesta na tvom balkonu pa cvijeće je stvarno super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala vam najljepsa drage moje,nahvaliste mi cvijece,pa sad ja cijela cvatem
![]() moran bit nezadovoljna kad su vecina ovih cvijetica proslost,ali ajde,utjesila me shasha malo,valjda ce opet procvijetat,bar ostici..inace i moje susjede muku muce ove godine sa svojim cvijecem,nijedna nema ni priblizno lijep balkon ko prosle godine..neznam sto je uzrok,valjda ovo nestabilno vrijeme.. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma baš jučer mislim, ma gdje su Kačine slike od ove godine, a ono... puno prekrasnih slika, ne da je lijepo nego je savršeno, ovo je sigurno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja samo navratila da ti se zahvalim na velikoj pomoći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo cvijeće
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala vam velika,cure drage
![]() ![]() ![]() niho samo se ti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
A zakaj ja nemrem vidjet ni jednu novu slikicu na ovoj stranici?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa kako ne bi bolan ja sinoć čekam do jedan da mi se otvore poruke od tebe a ono
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kaća, pa gdje si?
Toliko je bilo lijepog cvijeća kod tebe, gdje su nove slike? |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, svaka čast! imaš zlatne ruke i smisao za sve što je lijepo..cvijeće, decopauge.
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vidim i ti imas problema s cvijecem...kod mene su vecina kaktusi/sukulenti i tu je za sad' Hvala bogu sve ok...ali na ostalom cvijecu sam primijetila da nesto nije uredu...ovo godine aptenia cordifolia nesto mi nije dobro i bas mi je zao za nju jer strasno je volim..neznam da li su za to krivi leptirovi ali oni su bili samo na cvijetu od aptenie...ma..
![]() ![]() Ali bilo je lijepo vidjeti ovo tvoje cvijece ovako zdravo i puno boja pa se je nadati da ce sledeca godina biti bolja za sve nas ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
cure moje drage hvala vam sto "svratite" na moj balkon,a da zapravo svratite ne bi imale u cemu uzivat,ove godine mi je tuzno i cemerno..sva sreca da sam poslikala dok je jos bilo koliko toliko lijepo i cvijetno,pa bar to malo slika daje priliku za uzivanje..
dzomba zao mi sto imas problema sa ostalim cvijecem,razumijem te potpuno..srecom da su sukulenti i kaktusi ok,ja sam i tu izgubila par prekrasnih primjeraka ![]() jos jednom od srca vam hvala na svim komentarima i pohvalama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nedavno sam htjela nekome pokazati jedan prekrasni balkon, i nisam se mogla sjetiti čiji. Bio je tvoj balkon. Posebno mi je lijepa boja balkona( boja terakote, ako je ta), izvandedna je pozadina bojama cvijeća.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrckice nakon ovakvog komlplimenta,amnezija ti je oprostena ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno kaćo, ovo što vidim je predivno, za savku pohvalu!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |