Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vratila si nam se
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja volim da premjestam biljke(upravo sam to danas radila),divno je sve
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš je lijepo je kod tebe
![]() ![]() Imaš krasnog cvijeća....lanjska postava vrta mi se sviđa, baš je veselo i šareno..., ja isto volim stalno nešto seljakati i dodavati, odmah imaš novi vrt
![]() I meni su zapeli za oko mali panjevi.....baš su fora, da li su ko ukras ili da po njima prolaziš kroz vrt....ne mogu skužit.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
predivno
![]() ![]() Primjetila sam one niske "panjiće", baš su mi zapeli za oko
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala Triša
![]() Evo još nekoliko slikica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo šumskih jagoda... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nove slikice su odlične, samo ti mijenjaj i sadi, pa u tome je draž čačkanja po vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Jako mi je drago što ste posjetile moj vrt. Učim i nadalje, planiram, mijenjam...
![]() Evo nešto novih slikica. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kukurijek je prekrasan!
Lijepo je da je sunce izmamilo tvoje cvjetiće i tebe iz zimskog mraka. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Krasne slikice
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Vratila si se draga, dugo te nije bilo, ali si napravila čudo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,cekamo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo.Prve ovogodišnje slike pa cvijetne
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam se htjela pitati gdje si nestala, kad evo tu si s nama i dvorište je opet oživjelo - bravo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo biti će već skoro godinu dana kako sam na ovom forumu (s jednim podužim izbivanjem), malo mijenjam cvjetnjak i dalje učim od sviju vas.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gledam ja fotkice i prvi put niti ne čitam što piše nad njima i onda iz drugog puta sam čitala i vidim ja spominješ moje ime. Draga moja jesmo se mi lijepo dogovorile da mi se na biljčicama ne zahvaljuješ jer onda biljčice ne rastu dobro. Zapamti za ubuduće "nesmijem se previše zahvaljivati jer onda ništ od cvečki" (zapamtila???
![]() Samo uživaj u njima, a mi budemo u tvojim fotografijama.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasne tikvice su super, a cijeli vrt se lijepo rascvjetao i popunio.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas ti je sada divno u vrtu, zutilo je tako lijepo, a one ukrasne tikvice,wow!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vidim da ima i rajčice, super što si ju uspjela spasiti (i ja ju ipak nakon plamenjače imam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve ti je jako lijepo i stvarno imaš zlatne ruke jer ti sve uspjeva
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |