Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrt ti je prekrasan!!!
Uspoređujući slike tvog taman prekopanog cvjetnjaka proljetos i bogatstvo vrsta i boja koje ga sada krase mogu samo reći: b r a v o! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Puno zelenila, puno povrća i cvijeća. Jezerce, patkice, kokice, zekonje i mačkice.... ma prava uživancija!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno prava uživancija je biti ovdje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ma bravo! vidi se da imaš ruku za cvjetiće
![]() ![]() kad vidim onu sliku sa početka i ovu sad, svu rascvjetanu; vidi se koliko je tu truda i ljubavi uloženo... svaka čast i sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je vidjeti zadovoljnog cvjetoljupca!
Imaš svo pravo biti ponosna na svoje cvijeće!Bravo!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve ti je jako lijepo i stvarno imaš zlatne ruke jer ti sve uspjeva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vidim da ima i rajčice, super što si ju uspjela spasiti (i ja ju ipak nakon plamenjače imam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas ti je sada divno u vrtu, zutilo je tako lijepo, a one ukrasne tikvice,wow!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasne tikvice su super, a cijeli vrt se lijepo rascvjetao i popunio.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gledam ja fotkice i prvi put niti ne čitam što piše nad njima i onda iz drugog puta sam čitala i vidim ja spominješ moje ime. Draga moja jesmo se mi lijepo dogovorile da mi se na biljčicama ne zahvaljuješ jer onda biljčice ne rastu dobro. Zapamti za ubuduće "nesmijem se previše zahvaljivati jer onda ništ od cvečki" (zapamtila???
![]() Samo uživaj u njima, a mi budemo u tvojim fotografijama.
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Evo biti će već skoro godinu dana kako sam na ovom forumu (s jednim podužim izbivanjem), malo mijenjam cvjetnjak i dalje učim od sviju vas.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam se htjela pitati gdje si nestala, kad evo tu si s nama i dvorište je opet oživjelo - bravo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo.Prve ovogodišnje slike pa cvijetne
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,cekamo
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Vratila si se draga, dugo te nije bilo, ali si napravila čudo
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Krasne slikice
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kukurijek je prekrasan!
Lijepo je da je sunce izmamilo tvoje cvjetiće i tebe iz zimskog mraka. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |