Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je vidjeti zadovoljnog cvjetoljupca!
Imaš svo pravo biti ponosna na svoje cvijeće!Bravo!
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ma bravo! vidi se da imaš ruku za cvjetiće
![]() ![]() kad vidim onu sliku sa početka i ovu sad, svu rascvjetanu; vidi se koliko je tu truda i ljubavi uloženo... svaka čast i sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno prava uživancija je biti ovdje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Puno zelenila, puno povrća i cvijeća. Jezerce, patkice, kokice, zekonje i mačkice.... ma prava uživancija!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
vrt ti je prekrasan!!!
Uspoređujući slike tvog taman prekopanog cvjetnjaka proljetos i bogatstvo vrsta i boja koje ga sada krase mogu samo reći: b r a v o! ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
I za kraj ukrasne tikvice
![]() ![]() ![]() ![]() A ovo se "turska tikva" penje po jorgovanu ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Nešto vrta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dio naših životinjica (imamo pet patkica, 6 kokoši i dva zekića) i specijalno za njih bazen (nije neki ali je prelijepo ujutro vidjeti patkica kako jure na kupanje- to prvo učine kad ih pustimo van)
![]() |
|
![]() |
|
Evo još ljetnog šarenila:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konačno sam dobila boju u moje dvorište i ne bih to nikako da nije bilo pomoći s ovog foruma; Perla, Baka Bea, SilveK, zagorka, Tija....HVALA VAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kod nas su biljke počele rasti iz kamena
![]() ![]() a i broj mačaka stalno raste ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve ti je super i vidi se da uživaš u cvijeću, meni se jako sviđa tikvica
![]() |
|
![]() |
|
Jako mi puno znače pohvale svih vas što mi daje podstrek za dalje i znajte vi ste mi prave učiteljice jer sam ja tek početnica u uzgajanju cvijeća.
Svaki rascvali cvjetak me jako veseli, kao i rad u dvorištu. Mogla bih provesti vani cijeli dan. No kako imam cvjetnjak od četiri mala kikića oni su mi prioritet tako da često nije ni vrt ni cvjetnjak uredan kao što to izgleda. No trudim se, trudim...i jako volim ovaj forum jer sam za ovih par mjeseci ušla u svijet biljaka na potpuno drugačiji način nego li do sada. Gledam vaše cvijeće, kombinacije, načine na koji što uzgajate i sve me to oduševljava. I zato svima zahvaljujem ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Taman krenula s rečenicom i... odjednom me prebacilo na MSN
![]() ![]() Valjda sam nešto krivo kliknula.
A htjela sam napisati da si vrtlarica i pol.
Ona zaštita od tuče
![]() Ipak me oduševila tikva!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Cvijeće prelijepo, raznoliko, baš sam si dala vremena svaki pogledati!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Lijepo ti je cvijeće...
Vrt je odličan ,bez i jedne travke...Stvarno savršen!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo cvijeće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |