piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zanimljivo si se zahrvala sa ovim moitivom...ta mije salveta tak lijepa, a tak je nemrem nigdje skombinirati, pa se uvijek divim onimakoji to uspiju...super
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Hvala vam cure,ali kak da budem zadovoljna,prvo kutijicu uopće nisam namjeravala napraviti shabby,ali mi je boja bila nikakva,a neda se prati sa ničim osim razrijeđivaćem i na kraju je morala biti shabby,htjela ja ili ne.Onda sam prvo mislila staviti anđele,ali su mi izgledali nekak kao da im nekaj fali,a da sam išla opet nekaj farbat i popravljat tko zna kaj bi ispalo.Ma nema veze,kutijica je već poklonjena i prijateljica prezadovoljna,a to je najvažnije.
Ma znam i ja da bi mogla probat nekaj drugo,za početak raspucavanje,samo se još moram nekak dočepat laka. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Odlično, iako su meni anđelčići bili još bolji!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
U potpunosti se slažem s Lulom....Haloooo, kaj tu nije u redu????
![]() Draga Piramida, prvo kanta za mlijeko...odlična ideja, super izvedba...e sad, nisi ti kriva kaj ju je sestra zdipila dok se još nije osušila. Zapravo jesi
![]() A kutijica je prelijepa
![]() ![]() Ja se stvarno ne mogu oteti dojmu da ti možda treba neki drugi medij...mala promjena tehnike, bilo kakva, tek toliko da imaš izazov za nečim novim, budući da si ovo fantastično svladala i svaki rad ti je sve bolji i bolji, a ti sve nezadovoljnija s onim što radiš. To se i meni dogadja, zato i "šaram" s tehnikama
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ajde draga ti meni reci s čim nisi zadovoljna. Pa ćemo onda dalje
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo je kriva slikica,prvo sam nalijkepila anđeleke,ali sam odustala i spremila ih za neku drugu priliku
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
odlična kanta!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kantica je odlična... baš su joj sjeli suncokreti...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kanta je ko grom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inaće ovo suncokreti joj tako fantastićno pristaju da mi sve dođe da idem do starih susjeda vidjeti da li imaju koji stari "boket"
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepo si ju zamislila....i dobro je ispala, ali imaš pravo trebalo bi malo dotjerati ručku.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kanta ko grom,i ja bi ti ju "maznula"!
![]() |
|
![]() |
|
Ma nije mi ispala kak sam zamislila jer imam neku boju koja se tak teško boja,pa mi niš ne ispadne lijepo obojano,onda moram to krpat i popravljat i na kraju ispadne svega.Još sam je malo popravila,rub i ručku,da izgleda ljepše i urednije i polakirala.
Zove me sestra i ja velim da je kanta gotova,ali se suši i da sam joj već cvijeća nabrala,a ona odmah doletjela po nju i odnijela je još onak mokru. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kanta je odlično iskoristena,podloga je odlična kao i izbor motiva. super će izgledat kao vaza,jos kad se ubere cvjeće,bit ce to prava divota!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |