Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i kadifica se zasijala sama prošle godine
![]() sashini jednogodišnji kokotići ![]() suhih ružica ima u svakakvim bojama ![]() stalno im se divim ![]() damica odmara ![]() i na kraju jedno veliko srčeko za dobre duše ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ajme diiivoteee
![]() ![]() svaka čast gazdarice, nebi tebi srčeka rasla da nisi tak vrijedna i dobra ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Samo ti lijepo pelcaj fuksije, stare tegle isprazni i eto mene!!!
MM rekao doći u kontrolu ovom srcolikom paradajzu!!! ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ono svjetlo plavo, što mu ne znaš ime, a lijepo cvate ti se zove isotoma oxillaris
Sve pohvalee ponovo, posebno za fuksije
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tnx cure
![]() zagorka sad kad sam tebe vidla sjetila sam se da sam zabola pelcere lavande, azaboravila ih zaliti ![]() ![]() andrea pa ja nemrem vjerovati! nemojte dugo čekati jer je baš taj spremljen u frižider i čeka jednu finu salaticu ![]() ![]() Lora to nebum zapamtila, ali mi je palo nekaj sad na pamet kako da si olakšam ![]() sad se psihički pripremam za štihaču čim malo zahladi pa da biljkice idu na svoje mjesto ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasne fuksije. Moje su nekako stale, valjda im smeta vručina. A bile su cvijet na cvijetu. Kao da su bacile dio lišća nekako pofureno izgledaju. Imaš savjet?
|
|
![]() |
|
mačak stavi ih u polusjenu ili sjenu, ne nikako na direktno sunce..moje su se sfurile jer su po 5 dana osuđene na sušu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
I ja volim fuksije i uvijek kad ih vidim bilo gdje, raznježim se.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno si kraljica fuksija, ove roze su posebne!
mačak je pravi pozer a "pomica" (rajčica) za 5!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Plumbago je zaslužio ponovno fotkanje. Moram ga slijedeće godine uvrstiti u kolekciju plavog cvijeća ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sve je ljepo a posebno fuksije!!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Jesu, u polusjeni su, ali valjda im je falilo vode dok me nije bilo.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prelijepo cvijece imas vidi se da ulazes puno lljubavi u njega, imala bih jedno pitanje imas li mozda jos koju sjemenkicu iberisa pogledaj ti kod mene mozda si nades sta
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno imaš lijepo cvijeće,a fuksije su
![]() Mačak uživa i jako paše uz lijepo cvijeće,a paradajzek je milina za vidjet ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Fuksije su predivne ,a za paradajz nemam riječi... Veliko srce...predivno |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fuksije su fantasticne...ja bi molila pelcer od bijele
![]() |
|
![]() |
|
cure drage, hvala vam
![]() mačak kada se tako pofure odmah s njima na potapljanje u kantu punu vode dok zrak ne izađe iz tegle van i trebale bi se oporaviti ako baš nisu jako nastradale ![]() rosa2 bit će sjemenkica kada se osuše ne brini stalno ja njih škicam štefice to ti je gđa mačka i zajedno sa svojom kćeri i unukom pustoši moje sirote cvijećke ![]() željka hvala, a ponosna ću biti kada mi vrtek bude bez korova kao tvoj ![]() maslačkica jel misliš na ovu rozo bijelu? budem ju caknula i probala zakorjeniti ![]() ![]() sve me strah kakvo ću stanje sutra zateći..računala sam na kišu ovaj tjedan, ali ništa od toga ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Paradajzić ti nije loš
![]() I ako buš obrezivala fuksije, prosim zapikni koju grančicu za kolegicu...onu tamnu recimo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pošto ti je PP pun budem malo zachatala temu
![]() ![]() ![]() i nisi mi rekla da li je ono na prethodnoj strani encijan ili nije ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala!
![]() Mislim da nije encijan, nego ageratum - goruća ljubav ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |