Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 203> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drvo je prekrasno kao i sve drugo, bucmasti suncokret je poseban, ma sve je super, i ja vam želim dobar provod i sretan put.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I meni se sviđa drvo ali i sve drugo je divno
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Divota od cvijeća...kane ,oleanderi ,suncokreti...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sve je krasno, ali žute kane su
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasan vrt,kane su divne a posebno bijeli oleandar...
clerodendrum ima i Flavija u Zg (imam i ja male sadnice zahvaljujući njoj) - krasno drvo |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je stvarno lijepo a ono drvo je predivno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja vam želim dobar provod
![]() Sve ti je lijepo, a margarete su posebne. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno sve
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Korijrnko ljepoto moja -ma svaka čast na tvome vrtu tačno uživam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasne stvari kod tebe,..
Kažeš da su kale kraljice, a stvarno su ti jako lijepe!
Ma, uostalom, sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kak to nije fer, koliko je divnih drvca koja rastu i cvatu kod vas "dolje", a kod nas "gore" ne mogu prezimjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno sve, nema što.Malo kasnim, ali pročitat ćeš kad se vratiš. Clerodendrona nema baš puno po vrtovima, a predivan je...Mnogo mi se sviđa buco suncokret......, naravno i sve ostalo je super.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Clerodendron je vrlo interesantan..sam ja ću ga gledaati samo kod tebe jer ja nemam mjesta za tako veliku biljkicu...buco suncokreti su super ..odlučih da ću sljedeće godine i ja probati imat koji suncokret..baš su simpa
|
|
![]() |
|
E pošto si se vratila kući sad se odmori i lijepo nam daj izviještaj kako ti je bilo i izviještaj o tvome vrtu .......jeli šta procvijetalo novo a kod tebe sigurno ima ljepote samo tako .
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koje zanimljivo drvo, vrijedilo bi ga imati zbog tih divnih cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
Zvrk potpuno se slažem sa tobom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro ste se nagutale prašine dok ste me izvukle
![]() ![]() ![]() Inače jako sam vrijedna ovih dana, skupljam sjemenje od svega što već odlazi.... za neke već znam što to moram spremiti a za druge forumaše ću kad sve bude skupljeno napisati listu u oglase. Bit će i žic,žic - naravno
![]() za utjehu lista je jako mala.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
nek si ti počela sakupljati a imaćemo mi i tvoga cvijeća tako da se ne sikiraš ko će da bude na listi prvi
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |