Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:25
Drvo je prekrasno kao i sve drugo, bucmasti suncokret je poseban, ma sve je super, i ja vam želim dobar provod i sretan put. Tongue
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:50
I meni se sviđa drvo ali i sve drugo je divno
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 17:37
Divota od cvijeća...kane ,oleanderi ,suncokreti...
smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 17:55
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 18:28
Sve je krasno, ali žute kane su smile227. Clerodendron interesantno drvo. Tebi i Nini sretan put i dobar provod i fotić u ruke molim....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 18:37
krasan vrt,kane su divne a posebno bijeli oleandar...

clerodendrum ima i Flavija u Zg (imam i ja male sadnice zahvaljujući njoj) - krasno drvo
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 09:24
sve je stvarno lijepo a ono drvo je predivno Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:13
I ja vam želim dobar provodEmbarrassed

Sve ti je lijepo, a margarete su posebne.Clap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:39
Predivno sve
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 15:35
Korijrnko ljepoto moja -ma svaka čast na tvome vrtu tačno uživam Tongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 15:45
Krasne stvari kod tebe,..
Kažeš da su kale kraljice, a stvarno su ti jako lijepe!
Ma, uostalom, sve ti je smile227
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 22:24
Kak to nije fer, koliko je divnih drvca koja rastu i cvatu kod vas "dolje", a kod nas "gore" ne mogu prezimjeti Cry Clerodendron je smile227
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 22:45
prekrasno sve, nema što.Malo kasnim, ali pročitat ćeš kad se vratiš. Clerodendrona nema baš puno po vrtovima, a predivan je...Mnogo mi se sviđa buco suncokret......, naravno i sve ostalo je super.....Clap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 08:30
Clerodendron je vrlo interesantan..sam ja ću ga gledaati samo kod tebe  jer ja nemam mjesta za tako veliku biljkicu...buco suncokreti su super ..odlučih da ću sljedeće godine i ja probati imat koji suncokret..baš su simpa 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 23:24
E pošto si se vratila kući sad se odmori i lijepo nam daj izviještaj kako ti je bilo i izviještaj o tvome vrtu .......jeli šta procvijetalo novo  a kod tebe sigurno ima ljepote samo tako . smile79
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 12:39
Koje zanimljivo drvo, vrijedilo bi ga imati zbog tih divnih cvjetovaClap.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 12:46
Zvrk potpuno se slažem sa tobomsmile39
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 14:14
sve prekrasno Thumbs%20Up
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 15:28
Dobro ste se nagutale prašine dok ste me izvukle Wink, nije me bilo na mojoj temi od početka mjeseca a najprije sam oči pasla na vašim vrtovima, dok sve to polovim a novih ljepota u svačijem vrtu Tongue. Stanje u mom vrtu zadovoljavajuće, MM dobro obavio posao zalijevanja čak se i žalio okolo da nema navečer previše vremena jer mora obavezno zalijevati jer ubrzo stiže "vještica" i kreće u inspekciju Wink. Poslikala sam malo novice, danas stavljam na photobucket i sutra ujutro imate izvještaj u slikama uz jutarnju kavicu.
Inače jako sam vrijedna ovih dana, skupljam sjemenje od svega što već odlazi.... za neke već znam što to moram spremiti a za druge forumaše ću kad sve bude skupljeno napisati listu u oglase. Bit će i žic,žic - naravno Wink,
za utjehu lista je jako mala.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 18:55
nek si ti počela sakupljati a imaćemo mi i tvoga cvijeća tako da se ne sikiraš ko će da bude na listi prvismile58
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.