Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozika i meni timjan propadne do kraja sezone kao i verbene, posuši se.
Na proljeće imaš po 5 kn malih sadnica iz njih ti naraste ovakav cvijet. Hvala Otok na ispravku. Slučajno sam zakačila isusov trn i izvukla ga iz zemlje , nigdje korjena a cvijet je tu. To me zbunilo i ne znam je li to dobro, da se nakon cvjetanja ne posuši? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja tvoj vrt je rajski, stvarno ima svega kod tebe
![]() ako ipak nebude ima kod mene novih pelcera ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow pa kod tebe je stvarno raj nastao
![]() ![]() ovaj ljetni čempres je super ..meni nije niknuo...i ona dalija desno od njega je posebna..skupi malo sjemenkica od nje nek se nađe ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Alstroemerie bi ti mogle ove godine cvasti. Moje su malo odmarale i sad su opet počele.
Jesi li zadovoljna sa ljetnim čempresima? Ja ih obožavam!
E, i sve dugo je za pohvalu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim ja da ovdje ima svegaaaaaaaaa, a paradajzi tak mameeeeee, a ja ih jesti ne smijem!!!
![]() Čestitke na ovako lijepim slikicama koje dijeliš s nama a i trudu!!! P.S. Kad radovi krenu imam ideju, preseli cvijeće k meni!!!! Vidiš kak sam gostoljubiva!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa svima alstromerije tjeraju i skoro cvatu samo meni neee
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Bromelija , na pohvali i na ponudi za isusov trn. Nadam se da će se primiti, možda mu je lijepo kod mene pa mi cvjetićima zahvaljuje
![]() Kontesa skupit ću ako ih ulovim. Zbog vjetra mi je ne moguće neko sjemenje polovoti, dok dođem jednom u 3-4 dana sve bude opuhano. Inače taj dio Fužina je poznat po jakim udarima vjetra, zbog sudara ciklona i kotline.Još ni ne znam kako izgleda sjemenka lj. čempresa. Dobila sam taj čempres već niknut. Mislim da sam ih dobijala u čašicama , u kojima je naklijan. Možda traži neku povoljnu temperaturu za naklijavanje. U biti tu biljčicu prvi put vidim sad kod mene, rekao bi čovjek drvo , ali nije. ![]() Astromelija ti možda i potjera. A Kontesica da ti je nije što pojelo, kod mene je izgleda voluhrica operirala ispod tog dijele. Anemone su mi bile ne zaštićene i posušile, astromeliju sam zaštitila mrežom. Valjda vrag nema surlu da poklopa. Vidjećemo Hojčeka za astromelije, sad već zahladnjuju noći u Fužinama a to opet lagano usporava vegetaciju. Ma bitno da su narasle. Jako sam zadovoljna čempresićima, vidiš da ih stalno slikam ![]() ![]() Važi Andrea za sklonište biljaka kod tebe. Kamionček i eto cvijeća kod tebe ![]() ![]() Puno vam pozdrava na posjeti u moj vrtekić ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma tko zna kaj je bilo sa alstromerijama, moram ih malo otkopati da vidim stanje
![]() ![]() ma nema ti andrea mjesta za udomljavanje, vidla ja, eto velikodušno ću se ponuditi ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Smrčko, svaki dan me iznenadiš nečim novim i lijepim...Sve pohval za ljepotu i uloženi trud
![]() P.S. Za isusov trn /Euphorbia milii ne brini, ako se ne primi, imam ja.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Smrčko, meni su roza dalije preprekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Kontesa promjeni astromelijama položaj di su posađene. Moje su u hladovini u popodnevnim satima , te je i više vlage na takvom mjestu. Ako su na direktnom suncu ili zemlja suha možda im to ne paše. Možeš ih otkopati i vidjeti što je sa korijenom.
Ako Andrea nema mjesta guram njeno u stranu i sadim moje, imam javno riječ za udomljavanje. ![]() Hvala Lorica što se brineš za mene ![]() Kamilica hvala na pohvalama. Dođite mi opet ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasan vrt sve pohvale...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Maslačak
![]() Ovo je noćašnji ulov. Bilo je napeto, ali je Hojčeka popustila i dala sve što je stigla. Opasna sam u tuđim vrtekima. ![]() Vrtić sukulenata. ![]() Krumpirko, konačno sam stavila ruke na njega ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Palmica trenutno u običnoj zemlji , ali nabavit ću joj i pijesak da uživa
![]() ![]() ![]() Liljan iz afričkog kuta Hojčekinog vrta ![]() ![]() ![]() Hvala Hojčeka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mene svaki put u tvom vrtu oduševi raskoš i svježina svega što u njemu raste.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckic, sve ti je odlično, afrički ljiljan (agapanthus) je super, i ja ih odnedavno imam (Hana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka i Flavijica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo majstorice
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo da kažem - nije mi ništa otimala, a sama je donjela toliko sadnica da sam do kasno u noć bockala. Pa, hvala i tebi, šmrcko
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |