Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 14:04
Rozika  i meni timjan propadne do kraja sezone kao i verbene, posuši se.
Na proljeće imaš po 5 kn malih sadnica iz njih ti naraste ovakav cvijet.

Hvala Otok na ispravku. Slučajno sam zakačila isusov trn i izvukla ga iz zemlje , nigdje korjena a cvijet je tu. To me zbunilo i ne znam je li to dobro, da se nakon cvjetanja ne posuši?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 14:50
draga moja tvoj vrt je rajski, stvarno ima svega kod tebe

smile57isusov trn može cvijetati i uspješno se primiti
ako ipak nebude ima kod mene novih pelcera Thumbs%20Up
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:09
wow pa kod tebe je stvarno raj nastao smile70 vidi se da je puno truda uloženo..svaka čast Thumbs%20Up
ovaj ljetni čempres je super ..meni nije niknuo...i ona dalija desno od njega je posebna..skupi malo sjemenkica od nje nek se nađe LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:23
Alstroemerie bi ti mogle ove godine cvasti. Moje su malo odmarale i sad su opet počele.

Jesi li zadovoljna sa ljetnim čempresima? Ja ih obožavam!

E, i sve dugo je za pohvalu!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:25
Vidim ja da ovdje ima svegaaaaaaaaa, a paradajzi tak mameeeeee, a ja ih jesti ne smijem!!! Big%20smile

Čestitke na ovako lijepim slikicama koje dijeliš s nama a i trudu!!!

P.S. Kad radovi krenu imam ideju, preseli cvijeće k meni!!!!  Vidiš kak sam gostoljubiva!!! LOL

smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:49
pa svima alstromerije tjeraju i skoro cvatu samo meni neee smile43 pak sam nekaj sfušala 

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 16:55
Hvala Bromelija , na pohvali i na ponudi za isusov trn. Nadam se da će se primiti, možda mu je lijepo kod mene pa mi cvjetićima zahvaljujeEmbarrassed

Kontesa skupit ću ako ih ulovim. Zbog vjetra mi je ne moguće neko sjemenje polovoti, dok dođem jednom u 3-4 dana sve bude opuhano. Inače taj dio Fužina je poznat po jakim udarima vjetra, zbog sudara ciklona i kotline.Još ni ne znam kako izgleda sjemenka lj. čempresa. Dobila sam taj čempres već niknut. Mislim da sam ih dobijala u čašicama , u kojima je naklijan. Možda traži neku povoljnu temperaturu za naklijavanje. U biti tu biljčicu prvi put vidim sad kod mene, rekao bi čovjek drvo , ali nije.Wink

Astromelija ti možda i potjera. A Kontesica da ti je nije što pojelo, kod mene je izgleda voluhrica operirala ispod tog dijele. Anemone su mi bile ne zaštićene i posušile, astromeliju sam zaštitila mrežom. Valjda vrag nema surlu da poklopa.

Vidjećemo Hojčeka za astromelije, sad već zahladnjuju noći u Fužinama a to opet lagano usporava vegetaciju. Ma bitno da su narasle.
Jako sam zadovoljna čempresićima, vidiš da ih stalno slikamWink. Jedva čekam da pocrveneHug

Važi Andrea za sklonište biljaka kod tebe. Kamionček i eto cvijeća kod tebeWinkLOL

Puno vam pozdrava na posjeti u moj vrtekićsmile79

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 19:21
ma tko zna kaj je bilo sa alstromerijama, moram ih malo otkopati da vidim stanje smile48 bit će mi krivo ko pesu ako ih nema Confused
ma nema ti andrea mjesta za udomljavanje, vidla ja, eto velikodušno ću se ponuditi smile96 gibam sad dok me nije andrea smile232

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 19:49
Smrčko, svaki dan me iznenadiš nečim novim i lijepim...Sve pohval za ljepotu i uloženi trud
i puno, puno dobrih želja da se svi problemi riješe

P.S. Za isusov trn /Euphorbia milii ne brini, ako se ne primi, imam ja.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 20:34
Smrčko, meni su roza dalije preprekrasne!smile227
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 00:55
Kontesa promjeni astromelijama položaj di su posađene. Moje su u hladovini u popodnevnim satima , te je i više vlage na takvom mjestu. Ako su na direktnom suncu ili zemlja suha možda im to ne paše. Možeš ih otkopati i vidjeti što je sa korijenom.
Ako  Andrea nema mjesta guram njeno u stranu i sadim moje, imam javno riječ za udomljavanje.LOL

Hvala Lorica što se brineš za meneHug

Kamilica hvala na pohvalama.

Dođite mi opet

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 01:08
prekrasan vrt sve pohvale...Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 01:34
Hvala Maslačaksmile78
Ovo je noćašnji ulov. Bilo je napeto, ali je Hojčeka popustila i dala sve što je stigla. Opasna sam u tuđim vrtekima.
 Vrtić sukulenata.

Krumpirko, konačno sam stavila ruke na njegasmile162Ima da napravim najljepšu kreaciju od svih do sadaWink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 01:37
Palmica trenutno u običnoj zemlji , ali nabavit ću joj i pijesak da uživaHug Desno vidite koji sam maistor, zakorijenila sam starinsku Hortenziju.Clap

Liljan iz afričkog kuta Hojčekinog vrtasmile171 i ljepotan amarelis ( ako sam lupila sorry)Hug

Hvala Hojčekasmile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 07:29
Mene svaki put u tvom vrtu oduševi raskoš i svježina svega što u njemu raste.ClapClapClap
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 10:16
Smrckic, sve ti je odlično, afrički ljiljan (agapanthus) je super, i ja ih odnedavno imam (Hana Hug), a za amarelis si "bubnula" samo jedno slovo, nije e nego i....AMARILIS, i super ti je...Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 10:53
Hvala Baka i Flavijica. I hvala na ispravku netočnog navodaWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 11:23
Bravo majstoricesmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 11:40

Samo da kažem - nije mi ništa otimala, a sama je donjela toliko sadnica da sam do kasno u noć bockala.

Pa, hvala i tebi, šmrcko smile79
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:12
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.