LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 111> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Fuksija ,suncokret ,vazica....baš lijepo!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Lorica ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dada mi je otela riječ iz usta, fuksija je stvarno prekrasna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala svima što šećete mojim vrtom....Kontesafuksija je bila prekrasna, sada je nema više, ali imam pelcer i nadam se da ću je ponovo imati.....
Danas malo novosti
Ortensia koja mutira pa je postala zelena
![]() Ružmarin
![]() Ružmarin ponovo u cvatu
![]() Trava /neka posebna vrsta, za koju gle čuda ne znam ime
![]() Bršljan kod Agave
![]() Sedum reflexum Blue Spruce
![]() Sedum compressum
![]() Ephorbia Milii, dobivena pred tri godine, konstantno cvate
![]() Menta
![]() Bosiljak
![]() I za kraj Acitinidia/Kivi, plodovi
![]() ![]() Kad sazriju pozivam na degustaciju......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hortenzija ti je ludilo. Sedum compressum me bacio s nogu. Ma sve prekokrasno
![]() A kiwi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo. Hortenzija tebi svjetlo zelena, moje su nekakve blijedo roza bijele postale sad preko ljeta. Ali oduševio me kivi! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lora pa šta se dogodilo sa fuksijom? jel ju sunce spržilo?
![]() sada prvi puta vidim kivi na stabljici...pa to kao loza izgleda, sa veeelikim grozdovima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Lora, a kivi je zaista bogat, vidim i tu kod nas da su svi puni ploda
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam kivijem bila oduševljena već onda kad sam bila kod tebe, a sada mi se čini još bogatiji.
A hortenzija, odmah sam ti rekla da joj je mjesto savršeno, vidla si da me oduševilo.
Imam jednu zamjerku, ne mogu vjerovati da ne znaš kako se "ono" zove
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kontesa, fukfiju sam sama unišila, jer je nisam pazila /crni period/l sada sam uzela pelcer od prijateljice.Sporo napreduje, ali ja mu nedam da krene krivim putem.... Triša i ja imam pravo nešto zaboraviti
![]() ći su još na bljici, ali su suhi, samo što se ja ne mogu odlučiti da ih odrezem.
Svakako svima puno hvala što volite svrattiti u moj vrt..
Ako se sjetim slikat ču vasm i plodovre mandarine, nešto malo groždja i nešpulu
![]() Nekad davno, pa ustvari ne baš tako davno u mom vrtu je rasao kaki, šljiva, 2 trešnje, kruška, niske jabuke, ribizli. Sve je malo po malo nestajalo, u roku od dvijre tri godine potpuno se osušilo bilo je tu i prekrasnih kaktusa, koje je moja mama uzgajal, a ja uništila pod hitno
|
|
|
![]() |
|
Vidjet ću taj krasni vrtek
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Kivi je zaista čudnovat!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože -Lora ja nemam riječi stvarno sam zanijemila -samo šteta što neću biti među forumašicama kod tebe i jesti sladoled i diviti se svom tvome cvijeću ali -Agava-kraljica
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() niho, agava ima još puno mladica......reci kako i jedna je tvoja.......
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Agavu ću joj ja pričuvati
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |