OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam drage moje na posjeti i pohvalama, a bio je i jedan dečko (hvala Toni), malo je sve na slikama nekako ljepše, ali niti za stvarno nije loše.
Jutros sam malo slikala oleandre, još se dobro drže, pravi su junaci, njih čak ni ne zalijevam . Tu kod nas oni vire iz svakog vrta, ima ih puno i u gradskim nasadima, pa su nekako uobičajeni i ne obraćamo toliko pažnje njihovoj ljepoti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hortenzije su predivne ,a tek datura...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja bi samo voljela znati imali išta kod tebe da neće od cvijeća ovo je sve prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo za scaevolu!
A hortenzije u toliko boja su prekrasne. Do sada ih nisam ni primjećivala. A sve ih više volim jer su mi najduže krasile terasu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa ti je datura,ja imam nekakvu ljubičastu.
Još mi se nije rascvijetala al če uskoro. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Otok, sve ti je lijepo rascvjetano, hortenzije su baš ineresantne ovako u različitim bojama, ovu susručicu imam i ja ali joj je bura pofurila listove (sinoć je puhala orkanska bura). ali mislim da će se oporaviti. Onaj plavi cvijet je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ta suručica je valjda prva biljka koju sam posadila u vrtu, pred dvadesetak godina, orežem je nekad jako, nekad manje i ona se ne da, još je i na udaru bure
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Ovo ti je Suručica ili Spirea bumalda.
Kako ti je velika, ja sam ju kupila ovo proljeće i lijepo mi je cvala
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Najviše mi se dopao onaj pretovareni kamion, a datura je super i ja sam mislila da će biti žuta, ali i bijela je prekrasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
LIjepo si snimila daturu, lijep cvijet! Šteta što taj cvijet traje tako kratko!
Pohvale lantanama, krasne su!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
lijepo ..mislim da ću ipak nabaviti hortenziju..baš mi se sviđa..a datura je krasna no ja ju ipak još neću imat dok je Lave mala..pa ću uživat u tvojoj
![]() |
|
![]() |
|
Moja prva datura u šest slika
Pojavio se prvi pupoljak ![]() Pupoljak raste i ima žućkastu boju ![]() pored već velikog pupoljka pojavio se još jedan mali ![]() Ujutro me dočekao prekrasan snježnobijeli poluotvoreni cvijet ![]() a kad sam došla s posla potpuno otvoren, velik i prelijep cvijet ![]() ![]() i to je to, nažalost cvijet tako kratko traje, valjda kao i sve što je lijepo, ali ima još pupoljaka, pa ću ponovno uživati |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo cvijeće , ali lantane su za
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hortenzije polako prolaze, pa su sad i roza i bijele i zelenkaste i crvenkaste
![]() budleja je ocvala, ali i dalje privlači leptire ![]() vaigela me iznenadila ponovnom cvatnjom ![]() a i ovaj lila grm, kojem uvijek zaboravim ime ![]() scaevola cvate od kada sam je kupila, baš sam s njom zadovoljna, a ubola sam i jednu grančicu i pustila je korjenje ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Cikasice i lantane su super! |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Lantane su |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ok, hvala....moje ovaj put nisu uspjele....ali ne znači da drugi puta neće.... |
|
![]() |
|
Flavia, pa nisam baš neki stručnjak, ali čini mi se da nekako lantane najbolje uspiju reznicama u ovo doba, grančice ne bi trebale biti baš zelene, nego drvenaste
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...ja bi kamion da mi pošalješ....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |