Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:43
Gledam slike s početka 2006 godina, pa ove sada. Katica ti si prva liga vrtlara.
Imaš nešto posebno u tvom vrtu, a to je dušu koja se vidi kroz vrt i da si to tismile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:41
Jako lijep cvijet
cobaea%20scandens

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:40
Hvala na pojašnjenju o kobei,
trublje su ti mrak!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 15:49
Kat.rea--uvijek iznenađenja nova ...svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 15:05
Toni hvala, baš si me nasmijao
Rose probaj vidjeti kod Božikovina oni su ih imali lani i čini mi se da su bile u tegli.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:54
uspjela sam naći tekst. zanimljiv cvjet,al ipak je to za vrt
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:45
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:39
Rose ja ga imam prvi put i to su prvi cvjetovi na njemu, a malo više imaš na mojoj prethodnoj stranici od 04.08. gdje sam kopirala post Bake Bee...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:29
predivno,jako zanimljiv cvjet! jel moze malo opisa o cvjetu,kakav je,kako razmnozava,koliko naraste i sl?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:25

Obečala sam nastavak

cobaea%20scandens
cobaea danas u jutro
cobaea%20scandens
cvijet je prekrasan, ali isto krtko traje ( barem je prvi cvijet otišao odmah drugi dan)
P.S. ovo je drugi cvijet, prvi naprosto nisam ulovila u cvatu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 20:57
 Pokušam da nešto komentarišem i ne znam šta da kažem kad su svi rekli ono što i ja mislim----pa samo me kači za sve tako lijeposmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 20:48
Baka, Toni , Hoya - hvala.
Hoya imam dvije stare trublje - bijelu u roza koje su u zemlji. To su te koje stalno cvatu. Ova mlada je za Antuna, ove godine odvojena "od mame" i već cvjeta. Žuta ( valjda je) koju sam lani u jesen kupila mi na žalost još ne cvjeta. Još ima nešto u teglicama, koje sam ove godine pelcala, ali te su još male....
Sve u svemu, ove koje stalno naslikavam su dvije stare....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 19:28
Trublje - ne znam koja je ljepša od koje. Pa koliko ih imaš u dvorištu?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:54
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:31
Eto mene opet. Nanjušila da ima novih slika!
Trublje, cobea, anemone...ruže... ma da ne nabrajam, zbilja cvijetni raj!
I naravski Clap Rei!Big%20smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:04
Baka hvala na posjeti, a što se kombinacija tiče pelargonija - petunija to uvijek dođe neplanski jer se petunije same rasijavju i cijelo ljeto niču u posudama, moje je samo da jače ostavim i redovno ih zalijevam, dok sam one duple ipak morala kupiti ( kombinacija sa puzavcem i klorofitumom)
Bergenija, Bromelija hvala na posjeti, a što se cobaee tiče ni ja baš neznam puno o njoj. Proljetos sam naletila na sjeme, posijala i evo, a više o njoj je napisala Baka Bea, pa samo prenosim

Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Ako mogu pomoći Cobea scandens ili vilac se u našoj klimi uzgaja kao jednogodišnja biljka jer potječe iz tropskih područja Amerike gdje izraste do 10 m. Kod nas je znatno niža, Klije gotovo stopostotno na 16 -18 stupnjeva, samo što je sad malo prekasno za sjetvu, To je trebaloi obaviti sredinom III mjeseca i to pojedinačno svaku sjemenku u poseban lončić i paziti da se biljčice ne isprepletu. Presaditi nakon 'ledenih svetaca' na sunčano mjesto u hranjivo vrtno tlo na razmak 20 cm i osigurati potporanj za penjanje. Cvate od VI do prvih mrazeva prekrasnim cvjetovima 7 cm promjera u početku zelenkaste boje koja poslije prelazi u ljubičastu. Pozdrav Bea
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:48
Lobelija koju sam sijala ovoga proljeća, nije baš bujna, ali s obzirom da ju je teško uzgojiti iz sjemena u kućnim uvjetima, sretna sam da je uopće procvjetala
lobelija
i moja Rea u igri
aljaški%20malamut
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:42
Ova ruža mi je sva nježna.... i cvijet i tanke grančice
čajevka
čajevka
i evo je sa "tankim vratićem"
čajevka

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:39
Sjeverozapad, odnosno rub ili bolje bilo reći obrub oko povrtnjaka je rezerviran za ruže, gladiole i dalije, no ove godine samo bijele
georgina%20-%20dalija
lani su sve bile pune kao na prethodnoj slici, a šta se ovoj dogodilo pojma nemam, no nije loša ni tako, zar ne....
georgina%20-%20dalija
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:34
U "priči sa zapadne strane" uz anemone svoje mjesto su našle moje -Silvekine kadifice i carsko oko
carsko%20oko
i evo je .....žuta kadifica
kadifica%20-%20tagetes

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 100101102103104 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.