kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 4546474849 80> |
Korisnik | |
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veoma, veoma, veoma lijepo....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslina kako si me ucas skontala..ma ne,nisam se kupala ovih dana,a kod mene smjena "turista"(citaj prijateljice,sestre),a ova tura bas nema razumijevanja za moju ovisnost o forumu,pa sam jedva uspijela poslat vam par cmoka,ne stignem nista komentirati,niti mackati..
hvala vam cure,maslina i malena,a svima skupa veliki zagrljaj i velika,velika pusa |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo i jest vrijeme uživanja, a u tvojim radovima ćemo uživati od jeseni pa nadalje....
Ja te razumijem...i ti imaš život osim foruma....
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubice moja ruzice hvala ti,i drago mi je da si opet s nama
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni ova dva anđela izgledaju kao post inspiracija na zadanu temu,odnosno na ovaj prekrasan susret što ste ga imale, ili je jednostavno bio dobar predosjećaj da će se nešto lijepo dogoditi na susretu...
čuvali vas anđeli... jako si sve to lijepo iskombinirala |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej nato,stvarno smo imali lijepo i ugodno druzenje,pretpostavljan da si vidila slike,i na njima se da iscitati koliko smo gustali..hvala ti za lijepe zelje,uzvracam ih svim srcem i na komplimentu za rad, hvala najljepsa |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što sam ti već jednom napisala vidi se da jako puno radiš i rezultat nemože izostati , a što se meni naročito sviđa su motivi koje ja jako volim .Osim vrsne majstorice ti svesrdno pomažeš u tehničkom smislu što je meni neophodno jer sam kop. nepismena.Hvali ti na tome.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad mi se ništa ne radi,kao sad,a nije da nemam kaj raditi,ponovo gledam vaše radove i Kaćo jedva čekam tvoje nove radove...i da znaš da si mi bliže došla bi po noći i ćopila ti sve one škrinjice,pa tegle,tanjure,tacnu..ma sve ipa me ti ulovi! A,sad ozbiljno,radovi su ti savršeni i mogla bi ih gledati svaki dan.
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado draga hvala tebi,puno,puno ..spiderwomenice i tebi hvala sto me opet cirkas,i na komplimentima ti puno hvala
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa cure moje, baš ste brbljave! Dođem ja vidjeti što je kaća radila, kad tamo, nigdje slika...sama spika. I rima štima! A gdje su slike?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam i ja gledat jer sam mislila da ima neka nova škrinjica,a kad tamo ništa
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđeleki su predivni....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure svima..evo nesto malo sam radila,jos manje poslikala,za sada samo ova tri rada..
ovu skrinjicu i okvir smo,mi cure iz splita poklonili nasem adminu i njegovoj ivani,za uspomenu na posijet splitu i ugodno druzenje(tko nije vidio,slike tog druzenja imate u okupljanjima u temi "nima splita do splita")..mene dopalo da ih oslikam...cure hvala na povijerenju |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poklon je prekrasan,cili njezan sa motivom ruze,pun pogodak! sto reci nego bravo kaćo!
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Rose, poklon je doista nježan i romantičan, ali mi je druga škrinjica skroz po mom ukusu - jako lijepo! Ajde' da si se i ti trgnula malo "ljenjivka" jedna!
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme svitu,natirali su kaću da bude vridna.
Pun pogodak,nastali su krasni primjerci,divne nježne škrinjice,savršen i reprezentativan poklon.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su kaćo
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djevojcice moje puno vam hvala,pusa svima
maslina da znas da si potpuno u pravu,ko zna kad bi se pokrenula da nisan "morala",sva srica pa mi ovo "moranje" nije tesko palo..izzy o ukusima se stvarno ne treba raspravljati,meni nikako potpuno nije sjela ova mala skrinjica,a sto je najgore iman jos dvije neposlikane koje mi isto tako nisu sjele,ne ide mi bas od ruke u zadnje vrijeme,ubi me ova ljena faza.. |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja kriva... Sad će ispasti još da nemam ukusa jer mi se sviđa ova mala "zapaljena" škrinjica! Ha! Mislim da znaš i sama da je jako teško procijeniti vlastite radove, posebice nakon ere "linosti" , ali ti to sve fino poslikaj pa daj nama smrtnicima da prosudimo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4546474849 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |