Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 203> |
Korisnik | |||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Da Šmrcko to ću i morati napraviti, ovaj dio di rastu frajle oko malog kruga morat ću prekopati i dodati bogatije humusne zemlje.
I ti muku mučiš sa zalijevanje, nije ti lako, a baš ti je sve krasno
![]() |
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Danas sam doma, nema kupanja pa se malo više družim po forumu i slikam ali samo po balkonu jer staviti glavu na sunce ili prošetati vrtom danas je jednako samoubojstvu
![]() Procvale dlakave čuvarkuće
![]() Verin crnoglavac
![]() ![]() Nihine koprive
![]() ![]() Trišine krasule u društvu
![]() ![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Vrtić u vazi zvan Otok
![]() ![]() Još uvijek ne znam ime ovoj ljepotici koju sam kupila na Flori ako netko zna neka napiše jer ja ju zovem kupus - grozno
![]() ![]() Evo kako ima lijepe cvjetiće
![]() I malo morskih detalja, te školjke roni moja Nina
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
korjenko sve ti je prekrasno!
|
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Lijepi cvijetić imaju dlakave čuvarkuće a i neznani cvijetak. Bravo za Ninu |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
Ma kod tebe ja neću više da komentarišem za tvoje cvijeće jer si me jednom natijerala da toliki put pređem zbog svega toga ------a što sam ti i samoj rekla i neću da ga više gledam
![]() ![]() ![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
||
Evo vidiš Niho kako se to radi, to ti je ptičja perspektiva
![]() ![]() ![]() ![]() I da znaš da je tvoj ljubimac Pedro bacio pupoljke za cvijet, e za to slikati bit će mi potrebne ljestve ali zastvarno
![]() ![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
Nemoj da ga ti diraš i da se penješ na njega - on je moj
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
Korijenko to ti je ulje super,meni stradale samo ruže koje sam kasno dobila i već je bilo prekasno za tretiranje uljem.Ali i one se obnavljaju,samo kad je suša trebaju vode.Ne svaki dan ali jednom tjedno obilno ih natopiti i sve bude ok,nemoj odustati od njih
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Krasno Korijenko, drago mi je da ti Otok napreduje
![]() Onaj što neznaš kako se zove - pogledaj pod echeveria (ja sam svoj svrstala pod čuvarkuće - pa me Renee ispravila, ako se dobro sjećam, da je to echeveria) |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Hana na odgovoru, drugo proljeće obavezno mažem uljem a i zaljevam vjerojatno prerjetko baš zato jer me je strah da ne smoči lišće da mi ne bi pokupili pepelnicu.
Hvala Otok znači moj kupus je echeveria,
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
||
Sve predivno. No, ovo me se baš dojmilo. Prekrasno si sve ukomponirala. Braaaaaaaavo!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|||
![]() |
|||
||
Kako i nebi tako lijepo postavila biljke kad kopira mene i moje slikanje-i vidi sad ljepotica a njen picmoljak ni do Bihaća nije mogao stići koliki mi je dala i sav se osušio cccccccccccc
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Kakva je to biljka na slici (pokraj slike je natpis :"I malo morskih detalja, te školjke roni moja Nina") ?
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
Dada, ja sam to točno tako dobila u maju za rođendan i mislim da će to biti neka vrsta čuvarkuće, meni barem to tako liči,
Ako netko zna neka napiše točan naziv.
|
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Trebala si uzeti onu što sam ti davala već posađenu u maloj vazici, a tebe bilo strah carine, eto tako ti je kad me ne slušaš, e sad bi te najradije
![]() ![]() Bit će još picmoljaka, vidi na slici koliko ih ima, sve picmoljak do picmoljka
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Da ,da treba ovu Niho malo po
![]() ![]() Što i ti Pozvana misliš da su to neke čuvarkuće ?
|
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Treba nju, treba. No, možda nećemo mi morati. Vidiš da je nema. Mora da kaznu odslužuje! ![]() ![]() ![]() ![]() Nego, meni liči na neke sekulante, nisu možda baš čuvarkuće, no... Imam takvih i sama u vrtiću, a ne znam prave nazive. Ma nema veze, uglavnom su ti predivni ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
||
Kratko i jasno ,predivno!
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |