Kamilica nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponovit ću upit kad bude daleko prihvatljivija temperatura, nego ovih dana.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sory napunio mi se inbox
poslat ću ti sad
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Iris, ne mogu ti poslati pp. Javi mi adresu.
![]() |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Dogovoreno, šaljem odmah. Hvala
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni slobodno posalji pp...imat cu sjemena dosta ako ti slucajno promakne...
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Hvala. Pratit ću ovu temu da mi ne promakne suho sjeme.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
može....pošto će SiveK poslati kamilici mogu ja poslati tebi
samo sjeme još nije suho...čim ga sakupim javit ću
|
|
![]() |
|
Hvala. Prekrasno! I ja bih sjeme.
|
|
![]() |
|
evo sonja.........tu je tema:
|
|
![]() |
|
Hvala. Nije da nisam tražila, najprije ovdje, ali ništa osim ovog posta (predpostavljam da su ostali postovi stariji od 6 mjeseci, a to nisam gledala). Na google ništa relevantno, zato sam i pitala da li ima koje drugo ime |
|
![]() |
|
Moje gaure su u zemlji. Prve godine sam imala dvije, i bile su u kalju. Jedna je dočekala proljeće. Onda sam saznala da one idu u zemlju. Ujesen im odrežem stapke na visinu od 10 cm. Tek na proljeće kad niknu prvi listići odrežem suhe stapke. Prošle zime sam ih malo prekrila sa slamom. Za svaki sl. Sad ih imam 5 komada.
|
|
![]() |
|
Draga Sonja, posjeti vrtove od Iris, Shashe, Maslačka i dr. pa ćeš vidjeti cleome. Vrlo su zanimljive. |
|
![]() |
|
Ima li tko sliku cleome? Ima li ta biljka još koje ime?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja cu isto imati sjeme od cleome jos nije sazrilo...pa eto jos jedan dobavljac
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kamilica,i ja sama radim paketiće za sjeme ili stavljam u one malecke koje spremam od raznih šrafića,jednokratnih rukavica i sl.Uglavnom sama radim.
E da,iako je Silvek već ponudila,i ja to imam(cleome još nemaju zrelo sjeme no uskoro bude)pa ako zafali(od Silvek,pa da zafali
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vučiku, cleome i ukrasni duhan imam viška, pošalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
ja izrežem papir pa zalijepim selotepom i napravim vrečicu jer nemam pojma gdje ima za kupiti
ja ću imati cleoma pa ću ti sakupiti
|
|
![]() |
|
Plave zvijezdide su, koliko ja znam jednogodišnje. Narastu grmići oko 30 cm i skroz cvjetaju. Sjeme je sitno kao od lobelije.
Imam i pitanje. Pravite li same vrećice za smjeme ili...?
Nisam dovoljno upoznala sve biljke, pa ne znam kako se razmnožavaju. Pa evo, voljela bih dobiti smjeme od:
1. vučike
2. cleome
3. ukrasni duhan
Ako afr.ljiljan isto sijemo, onda i sjeme afr. ljiljana.
![]() |
|
![]() |
|
ja za gauru i rumenika...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I ja se preporučam za gauru i malo rumenike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |