Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:16
Drage moje puno vam hvala.
Istina da kad sam dva-tri dana najviše u Skradniku, patim zbog zaljevanja, no dobro natopim pa nekako izdrži.
Na more idem svaki dan, ali ujutro i navečer sam doma, pa lijepo na miru bez žurbe zaljevam.
Ima dosta toga što odlazi ali još se glavnina drži.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:27
Ma zlato moje samo ti iskoristi ovo ljeto dobro i lijepo uživaj a biljke kod tebe su toliko prelijepe  da se i ne primijeti da nešto odlazi kad uvijek ima novi cvijetova -----prekrasnih
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Danas nema posla, a na more ću oko podne, pa evo stigla nešto poslikati

Ove sam ljepotice dobila od nihe

Držim ih na stolu u mom mini kutku za opuštanje

Lantanino-Hoyina lantana - sigurno će mi dati cvjetić, a može biti da će biti roskasta, što bi me veselilo .

Lorin klorofit, a iznad njega Mančin achimens, kadifice su same iznikle u ovoj teglici, a ostalo šarenilo je od uvijek tu.

Odmah uz vrata tri ljepotice

Tu su između ostalog i četri hibiskusa, crveni Primorkin ima pupoljke - on je najmanji

Krumpirko raste brzo i stvarno ga vrijedi imati

Roza margeritice spremaju se cvjetati, a prkos i geodecija cvatu stalno

U ovoj se košarici smjestio prkos, nije baš bujnog cvata, ali  svjedno krasi dvorište,

Hoyina alstromerija razveselila me pravim buketićim

Korijenkine anemone uskoro će početi cvjetati

Pogled s balkona na feliciju, ricinuse, brugmansiju i žuti noćurak

Još ima puno slikica, idem ih sortirati i smanjiti pa se javim.

---------Ovo sve vrijedi još jednom pogledati -prekrasno cvijeće -vrt -ma sve -nemam riječi Tongue
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:29

predivno kod tebe...

a alstromerija je moj favorit !
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 12:32
Tako treba Triša, ma samo ti zuji okolo, ali malo vremena za slikanje ipak pronađi, imaš svega lijepoga, šteta bi bilo da to ne vidimo
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 20:24
Tako je Otok podržavam te potpuno --hajmo Triša smile52oblači se i pokazivaj svoju ljepotuWink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 20:42
ma super Triša, dvorište ko u bajciClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 21:29
U najrascvjetanijem vrtu u Rijeci uvijek ima nešto novo. Alstromerie su mi favoriti Thumbs%20Up.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 21:33
Drage moje hvala vam, ma jurim i živim punim plućima. Maloprije došla s more, sad se vrt sam zaljeva - moram premjestiti špricalicu - odoh .
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:28
Zašto mi je ovdje uvijek lijepo i zašto sam toliko ljubomorna na ovaj vrt?

Zato što joj je procvjetala alstromerija ili ima narandžastu lantanuShocked....?

Prekrasnosmile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 02:36
Triša da i ja konačno svratim u tvoje dvorište .Sve ti je super unatoč sparini, a najviše mi se sviđaju alstromerije,krumpirka i anemone koje će procvjetati.Morati ću i ja nabaviti krumpirku jer baš je lijepa biljka...Anemone i alstromerije sam dobila pa će i meni druge godine ukrašavati vrt...SmileSmileSmileSmile
sutra je novi dan
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:13
Bože ja sam ovdje bila ali pola biljki nisam vidjela da ti nisi to prešla preko one ograde i komšijino slikala-meni nisu poznate neke -smile96
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 12:14
Prekrasan vrt-bajka  smile169smile162smile141
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 13:46
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Triša da i ja konačno svratim u tvoje dvorište .Sve ti je super unatoč sparini, a najviše mi se sviđaju alstromerije,krumpirka i anemone koje će procvjetati.Morati ću i ja nabaviti krumpirku jer baš je lijepa biljka...Anemone i alstromerije sam dobila pa će i meni druge godine ukrašavati vrt...SmileSmileSmileSmile

Pa nemaš bolan i ti Jagoda vremena kad si se združila sa otom morskom sirenom --zaboravila da ima i kuću i cvijeće a ti krenula njenim stopamaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:14
Draga moja...lijepog li "mini kutka" za opustanje.. vec te zamisljam tu s kaficom i kakvom knjigom u ruci...bas lijepo...Tongue....i bas lijepo vidjeti tvoje cvijece i citati komentare ispod.."Ovo je od ovog/od onog"...bas fino sto ti je vrt pun lijepih uspomena Smile...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:18
Tu ti je ona draga moja Džomba mojim S. sijedila i pila kafu dok ja spavam -----krade čojka mi samo dok trepneš a on se odupire kad je u cvijeću samo takosmile156-ja ih vidjela svojim očima
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:33
Eh i tebe Niho,od ovakve ljepote ti otisla spavati LOL LOL....nego navrati u moju temu gdje su kaktusi,nesto sam te pitala i cekam odgovor.. Wink...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:36
Navratila sam i hajde kući i odma sve šalji što nemamsmile156
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:53
divan ti je kutak za opuštanje.
onu šarenu vodenikicu i ja imam i prezadovoljna sam njome,stalno cvate
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:04
Triso
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.