Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste, u pravu si to je aconitum, nasla sam karticu sa nazivom, a lisce je od vrbe, jer je posadjena u blizini.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to je lišće od vrbe a ne njeno? Ako nije njeno lišće onda ti je to aconitum,bar meni liči na njega.Pazi otrovan je
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana, hvala mnogo na posjeti.
Ovo plavo, to je trajnica, koja svake godine bude sve veca. Moram joj pronaci latinski naziv. Tu je bila posadjena zalosna vrba, pa se osusila, odrezali smo joj vrh, a stablo mi sluzi da za njega mogu privezati ovu trajnicu, jer je dosta visoka. U blizini smo posadili novu zalosnu vrbu. Ako hoces sjeme, mogu ti ostaviti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće posebo ono nazvano "trajnica".... je li to neko drvo sa cvjetovima u grozdovima ko glicinija? Ne vidim baš dobro oprosti... sve ti je jako lijepo unatoć ledu
|
|
![]() |
|
![]() Mirabilis ![]() Bor ![]() Visnje ![]() Visnje ![]() Sljiva ![]() Kruske ![]() Dio vrta ![]() Dalije Zahvaljujem se na setnji kroz moj vrt; Bromeliji, Smrcku, Korijenku i Kat.rei. Sve vas lijepo pozdravljam. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Onaj cvrčak je slatkički. Muškatli - pelargonije zonalke is to krasni/e.
Centaurea me izgledom cvijeta podsječa na čičak, samo što je njegov cvijet lila boje i naravno sve osim latica cvijeta pikaaaa.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kao i uvijek kod tebe je predivno!!!
Hortenzije su krasne, kod nas već odlaze pomalo se suše.....
Uvijek me oduševiš sa ljiljanima stvarno su ti
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakva koekcija ljiljana
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod nas prži li ga prži i uz svakodnevno zalijevanje ne uspijevam održati
cvijeće tako lijepo zeleno kao kod tebe bez ijednog žutog listića. oduševljena sam sa tvojim vrtom baš kao i svaki puta do sada kada sam prošetala- ljiljani prekrasni, pelargonije takođe, ma što reći nego ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ljiljani ![]() Ljiljani ![]() Ljiljani ![]() Ljiljani ![]() Trajnica, moram joj pronaci ime. ![]() Trajnica ![]() Lavanda ![]() Nocurak, a sada slijedi nekoliko muskatla, imam ih jos, ali se moraju malo oporaviti od kise, koja pada vec puna 4 tjedna bez prestanka. ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala mnogo svima na posjeti; Gioiaa, OTOK, Baka, Zeljka23, Stefkaja, Smrcko. Kod mene jutros samo 9 stupnjeva, vec dosla jesen. Cijeli spranj je bilo jako lose vrijeme, hladno i kisovito, nadam se da ce kolovoz biti topliji. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma prekrasno, hortenzije su mi prave kraljice
![]() Moje hortenzije i pored đubrenje imaju samo jedan cvijet. Nalistavaju ali nikada da vidim njihovu pravu ljepotu. Zato se divim tvojima ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako lijepo..
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Nije me bilo tjedan dana na forumu...skoro sam preskočila tvoj predivan vrt!
Sve je savršeno ,predivno...
Ma nema riječi hvale za takovu ljepotu!
![]() Hortenzija ,borovnica ,mak...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U ovu toplu Riječku večer baš mi je gušt bio prošetati tvojim vrtom. Zeleno, svježe i puno, puno šarenih boja- Prekrasno kao i uvijek! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja se ponavljam, ali nemam što reći nego prekrasno i raznovrsno
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Zuti cvjetici ![]() Hortenzija ![]() Hortenzija ![]() Hortenzija ![]() ![]() Borovnica ![]() Zvoncici Bromelija, mnogo hvala na posjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo kao i uvijek uživala sam u posjeti
![]() |
|
![]() |
|
![]() Zvoncici ![]() Lavatera, sljez ![]() Phloks, ruza, karanfili ![]() Phloks ![]() Dupli mak ![]() Dupli mak ![]() Centaurea ![]() Sljez ![]() Sljez Mnogo hvala Mimar i Stefkaja na posjeti i lijepim komentarima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Stvarno je pravi uzitak setati kroz tvoj vrt i to kroz svaki njegov deo. Ljiljani su ocaravajuci a i adeniumi
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |