Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam taj dan u tvom gradu, pogotovo negdje do 12.00 sati! Ako si za da popijemo kavu? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće ti je prekrasno. Ona košarica na stolu preslatka. Ali moje divljenje ide cvjetači, blitvi i onoj tikvanji!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za ekipicu, vrednice naše, sve vam je za desetku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Željkice neka si se vratila - nadam se da će biti kakva slikica iz vremena kad te nije bilo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ma naravno da se volim šaliti...
04.08. sam u gradu ,zašto?
Hvala svima na šetnji i svima šaljem jedan veliki kiss!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Surfinije, lobelije, ageratum sve
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo i mene u tvom vrtu... ali .... nadam se da se voliš šaliti iako me osobno nisi upoznala...
Ali, ja znam gdje se skreće k tebi i volim sve, ali mrkvica mi je najdraža!!! ![]() Jesi li 4.8. u svom gradu možda? |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad ste zaredale evo i od mene
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tako i djelujete, kao takve ste me i zadivile ! To se iz daleka vidi !
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala ti...Ma nas tri smo ekipa...jedna drugoj uskoči ,i tako se borimo i učimo!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaaa, nikle su alstroemerie. Eto, neka te podsjećaju na forum.
Kad sam došla iz Skradnika toliko su mi se dojmile riječi tvoje MM i vas dviju mladih cura kraj nje da sam vas odmah ishvalila mojim ukućanima.
Da li da kažem tebi Bavoooo ili Bravooo za vas tri vrijednice?
Svejedno, ništa ne mijenja moj komentar:
Sve ti je tako uredno, po špagu posađeno, povrće izgleda zdravo, ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako lijepo i puno svega
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo ti mene zovi. Ja ti jedem 5 kg lubenise u jednom zagrizu
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
surfinije su
![]() |
|
![]() |
|
Za danas dosta
![]() Hvala svima što šećete imojim vrtom ,hvala na lijepim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |