izrada nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Primavera!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mmmmm...zanimljive boje u vječno privlačnim visilicama... bravo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično! sve pohvale mami i kćeri!
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hm, pitam se i nije mi jasno kako sam uspjela propustiti ovu divnu "dvogeneracijsku" galeriju!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nije me zasmetao tvoj savjet, čak dapače naučio me nečem novom što dosada nisam znala, ali za takvo nešto treba mi malo više studioznosti. Ovo je za mene viša matematika. Morat ću malo poraditi na tome.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mene, kao i obično, najviše oduševljavaju radovi u polimernoj glini, pa je tako i ovog puta... Obje narukvice su vrlo štosne, naročito smedje-bakrena
![]() Preporučam ti nekoliko debljina: 280 - 500 grita (mjerna jedinica koja piše na svakom arku) za prvo, grubo brušenje, te 600 i 1000 za fino. U jednu veću zdjelu ili lavor staviš hladne vode, par kapi sredstva za pranje sudja, otkineš komadić brusnog papira i namočiš ga u tu vodu i kreneš brusiti, naravno ne previše da ne izvitoperiš željeni oblik. Za što bolji izgled pobrusiš još malo i s ovim jako finim od 600 ili 1000 grita, ispereš perlice ili predmet pod tekućom vodom i dobro obrišeš. Nakon toga možeš ih ispolirati običnim komadom starog jeansa do takvog sjaja da uopće ne treba lakirati.
Nadam se da će ti ovaj savjet pomoći da ovako zanimljive radove poput ovih narukvica učiniš još interesantnijima i da te ovaj moj savjet neće zasmetati...a možda će još nekome pomoći, konačno, možemo reći da smo počeli s uvodom u radionice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Draga Anđelka, super mi je što radiš skupa s kćerkom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Puno Vam hvala. Drago mi je da Vam se sviđaju naši radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kćer ti radi jako lijep nakit
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Anđelka, jako neobičan nakit i lijep! Ovaj zadnji tvoj uslikani uradak je moj favorit!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Anđelka jako lijepi nakit narukvice volim pa su mi one favorit a i ova plava ogrlica. Prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
plava sa pločicom je definitivno moj favorit.
|
|
![]() |
|
stella133 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
pozdrav curke!
svaka cast na nakitu jako je lijep! evo malo da vam predstavim i svoj nakit pa svaki vaš komentar dobro je došao http://public.fotki.com/snjezana33/stella/ |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Jako lijep i zanimljiv nakit
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |