Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 35>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 14:15
Ma prava si majstorica i za cvijeće i za fotografiju, stvarno je ovo kutak za opuštanje. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 09:40
Čega sve nemaš! Najviše mi se sviđa to što imaš užasno puno, različitog cvjeća a sve smišljeno, jedno ide uz drugo... ma predivno!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 13:32
Ona hrpa cosmosa je toliko efektna, divno izgleda!Clap
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:05
Nagledala sam se ove ljepote .
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:13
Mimar vrt je savrsen i uvek volim da svratim
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:18
GIO, hoces iskreno, rado bih ga menjala za tvoj! Al samo da ubacim kojeg bastovana , kad pomislim koliko je posla i kod tebe   , mozda je bolje da ih obe menjamo za koji balkon   
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 15:47
Uh lijepog li kutka za opustanje TongueTongue....hocemo li mi ovdje piti kaficu??Tongue
Da li ce biti dozvoljeno slikavanje ove ljepote Big%20smileBig%20smile?? Draga,ako ti ostane nekog sjemena od sve ove ljepote,tu sam EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed...jos ako ima nesto sto moze preziviti jake minuse da ga posadim kod mame u Bosni Big%20smileBig%20smile...!!

Bas sam uzivala gledajuci ove slike Tongue!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:31
Semenke sigurno dobijas a i za mamu cemo naci nesto Wink. Sto se kafe tice, moze, pod uslovom  da ostanes malo duze Smile. Vec sam nesto isplanirala, ali dogovor ce pasti kad te vidim uzivo Big%20smile!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma prava si majstorica i za cvijeće i za fotografiju, stvarno je ovo kutak za opuštanje. Clap
-------- E svaka čast baš a ovo ti je rekao pravi za mene fotograf-nemam riječi jer meni Lantanina riječ je zakon a onda stvarno znaj da je ne može biti bolje--svaka častsmile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:57
Uživala sam u tvome kutku, zaista je prelijep!!!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 12:00
Vidim da je šetnja tvojim vrtom za sve nas jedna psiho terapija i jako se dobro opustimo i relaksiramo. Kod Zvrka idem u šetnju Engleskom da ljepše počnem dan a kod tebe moram navraćati popodne na siestu i uživati.
Čega sve nemaš smile71a sve savršeno!!!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 13:50
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Čega sve nemaš! Najviše mi se sviđa to što imaš užasno puno, različitog cvjeća a sve smišljeno, jedno ide uz drugo... ma predivno!
Baka, hvala Embarrassed! Hvala i ostalima Big%20smile!
Moj je vrt s jednom dozom nostalgije (ko i ja Smile). Kako sam ostala rano bez majke (s nepunih 8 meseci), odgajila me je baka koju sam jako volela. Otud u vrtu, sve one biljke koje me podsecaju na nju i njen vrt, i sve one starinske vrtove  gde vlada neki mir i tisina, sepure se  muskatle sa mirisnim listovima za slatko,gde mirisu geranijum i kadife, zalivena zemlja i blagi mirisi ruza, zumbula, ljubicica i jorgovana. Ona senovita mesta iza kapija, u koja covek pozeli da tiho zaviri, da ne bi poremetio njihovu lepotu i tajanstvenost.
Juce smo MM i ja razgovarali da cemo morati izmeniti vrt i orijentisati se na travnjak i grmove jer je preporuka neurohir. da smanjim poslove koji opterecuju kicmu Confused. Srce mi se steglo pri pomisli da cu morati izvaditi stotinak ruza i izbaciti isto toliko cvetnica. Nije pomoglo ni ubedjivanje MS da ce tada biti urednije i modernije (necu bre vrt u trendu Angry, hocu moj vrt sa haoticnom gomilom koja uvek drugacije izgleda, u kome svaka sezona ima svoje mirise,  u kome se ne vide ljudi kad sede,neuredan,   drugaciji...moj vrt sa dusom Cry).
Jutros sam ustala u 3h, zalila ga, prosetala, popila u paviljonu prvi, ranojutarnji Jacobs i  jos jednom uslikala pogled sa terase na taj deo koji ce pretrpeti najvece izmene...

on je svake godine jako krupan i ima po  najmanje 6 cvetova  

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 21:44
Ufff...zar bas morate...kako si ovo lijepo opisala..starinske vrtove...odoh sad po palome Cry....bas m je zao cuti da ce se sve unistiti..tvoje sjecanje na djetinstvo ode zajedno s ovim cvijecem Cry.... bas mi je zao....
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:12
smile227 
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:25
Tako prekrasno!!! Pa zar nema drugog rješenja, ne postoji netko tko bi ti mogao pomagati da ne moraš izmijeniti ovu ljepotu??? Moji susjedi si plate da jedna žena ponekad dođe i malo sredi vrt, a nije skupo tako nekog unajmiti.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 07:21
nemam riječi, pa nek ti ostave ruže i trajnice oko njih bar nema previše posla kad se smjeste osim zalijevanja, a tu ti nek pomognu. Aj drži se
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:11
Mimar, oduševljena sam, prekrasno je i baš kao što i sama kažeš - vrt s dušom
(pričica o vrtu koju si napisala baš je dirljiva - ne daj se) 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:34
Mimar jako lijepo si opisala mirise svoga vrta, a drugi dio priče me skoro rasplakao!!!

Pokušaj pronaći neko drugo rješenje prije nego si uskratiš ovu ljepotu...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:08
Mimar... Istina - tvoj je vrt mali raj!! I ja sam odrasla uz baku (mama i tata gastarbajteri, sa 6 mjeseci me ostavili baki) pa razumijem o cemu pricas, iako sam ja mamu i tatu imala.. Tamo daleko. Nadam se da će cijela obitelj naći načina da svojoj predivnoj mami i supruzi ne uskrati ovu ljepotu. Malo muž, malo sin, malo kćer... I ti koja ih usmjeravaš - i neka vam tako u vrtu ostane!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:32
Devojko draga, zato mi znamo da pruzimo ono sto nismo dobile (otac me nije video 30god a moju decu ni jednom, cak je odbio da nas vidi kada smo ga konacno pronasli i otisli u Bugarsku, gde trenutno zivi, tako da za mene vise nije medju zivima). Ja sam sama odgajala svoju decu, bez icije pomoci (sad ce MM reci ... "A ja?!" LOL) i nikada mi nista nije bilo tesko da uradim za njih. Sve sto dajem, oni mi kroz ljubav vracaju i kroz to da su posteni i dobri ljudi, cemu sam ih oduvek ucila. Nikada ne mozete da primite, ono sto  nikada niste dali, uvek postoji savrsena ravnoteza izmedju davanja i  primanja,
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.