Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 140> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ruze su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kat.rea kod tebe uvijek svega lijepog
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno je -i samo da ti kažem da te volim --ljepotica moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma ja sam tu narandžastu begoniju kupila pod žutu, a na ovoj slici se vidi da je duplo viša od žute. Cvijet joj nije ništa veći od cvijeta žute i nije tako pun, ali boja je lijepa. A ružama je očito kiša dobro došla.....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ruže su me oduševile. Tvoje cvatu, a moje su u nekoj fazi mirovanja. Sada dok smo često u dvorištu predivno ih je vidjeti. Begonije !? Je ti jako veliki cvijet. Ja sam u Italiji jednom kupila kraljevsku begoniju. Imala je ogroman cvijet. Nisam kod nas takve vidjela. Imala je cvijet promjera CD-a (ne znam bolju usporedbu).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Forumsko cvijeće:
Konačno procvale i moje kadifice (visoke) i to u povrtnjaku, a u cvjetnjaku ih sve pojeli puževi - hvala Silvek
i......dan plavetan kao LAN
hvala Monna-1
|
|
![]() |
|
Ruže su opet u cvatu
žuto-ružičasta (NN)
i crvena (možda burgund 81)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Narančasta begonija je
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ove kiše su očito najviše pasale ovoj velikoj narandžastoj begoniji, dok su crvenu i žutu malo smlatile
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A srce moje zlatno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Niho, evo već sam ispravila nazive u mojoj galeriji slika....
Glicinija zapisana.....ma sve za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Ma ništa ti ne treba reći sve si pogodila samo ovo sve možeš posaditi u vrt a ova biljka je mini noćurak-I sve se razmnožava jako puno -tako da na proljeće ćeš ga imati više ---čak i vinca. Sve to prezimljava vani -i ako još šta želiš od ove --KRALJICE ---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dado ja gliciniju nisam nikada pokušala pelcati odrezanim granama, ali povaljenicama da.... ali jučer sam pored druge mlade koju formiram u drvo našla 3 mlade grančice koje rastu iz korijena. Odmah sam ih zaštitila sa plastičnim flašama i još malo dometnula zemlje u flašu da se korijen uspije bolje razviti. Mislim da ide i od ove koju sam slikala nešto iz zemlje, samo što to moji pokose kada kose dvorište
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kad budeš rezala grane ,ne zaboravi mi spremiti jedan pelcer tvoje glicinije
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Cure drage hvala na posjeti.
Lantana slažem se s tobom, ruža je ipak kraljica.
Anaida, evo već trčim....
|
|
![]() |
|
E pa moram se i ja pohvaliti poklonima kraljice Foruma - Niho
ukrasna kopriva
pa nešto za što se Niho od uzbuđenja u Skradniku nije mogla sjetiti kako se zove
ali vidi se da se cvjetić primio i tjera mlade, a ovo je slika iz "ptičje perspektive
ni ovo Niho nije znala kak se zove, ja pretpostavljam da je vinca, ali da li je morati će Niho potvrditi ili demantirati
i još jednom isti cvijetić, samo cijeli
Cvjetići su udomljeni, primili se i uopće se ne bune na promjenu destinacije, a imena će im reći Niho.
|
|
![]() |
|
Ova je velikih glatkih listova
ova je krupnih listova, ali dlakava ko Šmrčkicina lantana
![]() a ovak izgleda slikana s leđa
![]() a Bog i bogme su joj i "noge" dlakave
|
|
![]() |
|
A na terasi u hladu glicinije smjestila se polica na kojoj ima svega - božični kaktus na ljetovanju, hoya također i na čekanju cvijetića - možda jednom, zapelcani šipak i krumpirčići, ali tu su i begonije pelcere kojih sam proljetos dobila od nepoznate gospođe. Pa evo ih redom:
ova je za sada samo jedan jedini zapelcani list, ali se dobro drži
i ova je samo jedan list, a da li je ista kao ova gore - vidjeti čemo
ova je već mala stabljičica
još jedna mala šarenolisna
|
|
![]() |
|
Na drugoj strani dvorišta razrasla se glicinija, moram opet uzeti škare u ruke...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |