|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
svaka tim čast ja sam po noći u stilu petokrake na krevetu i pokušavam ne dotaknut MM jer da mi ne prenese ekstra vrućinu i dišem na škrge jer MM ne želi upalit klimu(pa barem prije spavanja...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
što ti ae toliko svidjelo....pločice ili crni tanjuri? |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
...pa gle...ima puno lipih stvari koje se mogu u to doba radit ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Meni pločice, stvarno su Wow, ovi crni tanjuri mi ovako na fotki izgledaju dosta mračno ( bez uvrede) možda nisu takvi u stvarnosti poslikaj ih još jednom.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ma zato sam i naglasila da su fotke koma jer ne možeš ti prenjeti lošom kamerom na mobitelu kako oni u biti izgledaju u RL ....ali ima dosta bijele boje koja proviruje kroz pukotine....a i ovaj srebrni rub je od metalnih listića...koji daju visoki sjaj...mislim...jest da su crni ali baš i nisu tako full i mračni ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
Draga moja, i pločice i crni tanjuri su fantastični...čak i uz loše slike, kao što kažeš...kako onda izgledaju "uživo"!? Crni tanjuri mi ne izgledaju premračno...baš naprotiv, tako su mi nekako profinjeni...glamurozni...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti generacijo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Sve miriše na lavandu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga.....i ja obožavam lavandu....i kao totalni antitalenat za vrt... moram se pohvatiti da mi lavanda jako lijepo uspijeva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ček malo...ima i drugih stilova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i moji omiljeni suncokreti...samo ovdje još fali vanjski detalj....al bude i to.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
sa ovim kutijicama prelaziš polako u savršenstvo..hmm ..neznam da li bi se mogle bolje napraviti jer ako su ovakve na slikama mogu si mislit kakve su uživo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala Duda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Jako dobro! Kaj samo meni raspucavanje ne ispada ovak dobro
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Sa 2K Sottile? Ja sam skužila da step2 moram stviti duplo više neg step 1 ako želim ovakve pukotine ko na ovoj kutijici sa suncokretima..... ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Jesi brza! Hvala na savjetu, probat ću i to!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Prekrasne kutije...predzadnja mi je ipak mrvicu ljepša od drugih
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
Primavera....ova je već prodana....ali napravit ću ti jednu u ovom stilu....donesem na neku od kavica
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
meni je prva pravo mljac....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |