Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:31
Semenke sigurno dobijas a i za mamu cemo naci nesto Wink. Sto se kafe tice, moze, pod uslovom  da ostanes malo duze Smile. Vec sam nesto isplanirala, ali dogovor ce pasti kad te vidim uzivo Big%20smile!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 15:47
Uh lijepog li kutka za opustanje TongueTongue....hocemo li mi ovdje piti kaficu??Tongue
Da li ce biti dozvoljeno slikavanje ove ljepote Big%20smileBig%20smile?? Draga,ako ti ostane nekog sjemena od sve ove ljepote,tu sam EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed...jos ako ima nesto sto moze preziviti jake minuse da ga posadim kod mame u Bosni Big%20smileBig%20smile...!!

Bas sam uzivala gledajuci ove slike Tongue!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:18
GIO, hoces iskreno, rado bih ga menjala za tvoj! Al samo da ubacim kojeg bastovana , kad pomislim koliko je posla i kod tebe   , mozda je bolje da ih obe menjamo za koji balkon   
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:13
Mimar vrt je savrsen i uvek volim da svratim
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 14:05
Nagledala sam se ove ljepote .
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 13:32
Ona hrpa cosmosa je toliko efektna, divno izgleda!Clap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 09:40
Čega sve nemaš! Najviše mi se sviđa to što imaš užasno puno, različitog cvjeća a sve smišljeno, jedno ide uz drugo... ma predivno!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 14:15
Ma prava si majstorica i za cvijeće i za fotografiju, stvarno je ovo kutak za opuštanje. Clap
život je more
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 14:05
Sigurno! Ma, taj bi preziveo mislim i -30C koliko je otporan LOL. Onih -18C koliko je bilo kod mene mu je izgleda bas prijalo, nikad cvetniji ni bujniji nego ove godine Wink. Jos ako mu nadjes neko mesto gde ne pece po celi dan, imaces cvetove koji traju po par nedelja i smenjuju se citavo leto. na suncu manje traju ali mu inace ne smeta. Za to je  potrebno samo redovno orezivanje i nista vise. Zgodan je za mesta gde nece nista drugo a treba ih popuniti.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:57
Mimar, evo mene opet kod tebe!
Gledam sličice i ponovno uživam. Posebno mi je zapao u oko tvoj clerodendrum, može li on uspjevati u temperaturama ispod 0 stupnjeva?

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:48
evo ovdje "sve lepo i šareno" zbilja prekrasno
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:43
 Hvala svima, opustanje je uvek lepse u drustvu Smile, tada se malo caska, malo pije nesica, malo drema, malo pevusi...
Hana, saljem reznicu u koverti pa sta bude. Moram vam samo skrenuti paznju da je on jako invanzivna biljka, tesko se kontrolise, uglavnom posle par godina predstavlja problem jer njegov koren pravi splet pod zemljom i izbija svuda. Najbolje ga je posaditi u neki kutak gde ce biti obuzdan betonom okolo Wink. Orezivanjem cete lako kontrolisati njegovu visinu ali je problem sa sirinom LOL
Nato, to su lukovice Zephyranthesa, cvetaju celo leto ali su osetljive na mraz.
Kada vec dolazite u kutak hajde da jos malo prosetamo pa u paviljon, u hladovinu Wink kao ova delosperma
i bastenske verbene usle u cvetnu fazu

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 09:16
Ostala sam bez riječi, koliko ljepote

Clerodendrum fantastičan, ja imam nešto za što se sad zaista nadam da je clerodendrum, ali još nije cvao pa nisam sigurna
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 07:33
baš ono kutak za opuštanje u pravom smislu riječi!!! uživanje uz jutarnju kavu, samo me interesira kaj je ovo?
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 00:18
Draga Mimar, kad god krenem u neznam koji po redu obilazak tvoje teme, prije toga si skuham kavu i dugo, dugo uživam u tvom divnom vrtu i prekrasnim fotkama. Usuđujem se reći, najkvalitetnijim i najljepšim fotkama na ovom forumu. smile186smile78
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:17
Mislim da je ovo kutak u kojem bi se svako od nas ovako opustiosmile39!  Sve je za 10!!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:27
Tak da znaš, ovo nije samo tvoj kutak za opuštanje....i ja se tu opuštam smile89
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:53
ajme, ženo božja! Koja ljepota! Ali ipak izdvajam clerodendrum, ima li to kakvo sjeme ili se širi samo korjenjem? ako ima sjeme mogu li te zamoliti za malo? I da li miriši?
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:14
Mimar sve je predivno.ne znam što bih izdvojila ali nekako mi se najviše sviđaju one fuksije i krumpirko!!!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 12:17
toliko ljepote na jednom mjestusmile227
Hvala što ovu ljepotu dijeliš s nama!smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.