Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u Norveskoj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u Norveskoj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 53>
Korisnik
Poruka
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:04
Ovo s ljilanima pun je pogodak.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:16

Fuksija ce uskoro cvjetati

Laburnum- zlatna kisa ima mnostvo sjemena.

Ruza

Ruza

Lana2 i athena zahvaljujem se na posjeti.
Lana2, draga moja Osjecanko, hvala na izvjescu , kako je u Osijeku. Kod mene je dosta zahladilo, danima je padala kisa. Kod mene samo 16 stupnjeva.
A, komarci mi uopce ne nedostaju, ovdje ih nema.

Athena, drago mi je da ti se svidjaju moji ljiljani.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:27

Jos nekoliko slikica za danas, a nastavak slijedi sutra.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 01:00
Nisam bila u vrtovima par dana, a sada imam što i da vidim. Sve je prekrasno. Kad bi izdvajala morala bih sve navesti. Tako uredno i toliko biljaka ,  za veliku pohvalusmile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 09:02
savrsenstvo
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 17:50
Bok fuksija.....
...nakupilo se kod tebe slika i slikica od mog zadnjeg posjeta......sve je krasno i nevjerojatno. Nisam očekivao tako mnogo lijepih stvari na tako malo prostora a uz to nije nabijeno.
Svaka pohvala.
Ipak se pitam........kad si doselila u vašu novu kuću u Norvešku....što je stvarno već bilo. Ne mogu vjerovati da su neke biljke izrasle za tako kratko vrijeme?
I još jedna stvar - vježbala si prije dok si živjela u Osijeku.....mislim, otkud takva čistoća u vrtu...sklad.....tko te to naučio (skriveni talenti)????smile59....samo se čudim i gledam.....
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:04
Kod nas u Osijeku za sutra najavljuju  +40 stupnjeva.......a već je 2 tjedna vruče i bez kapi kiše......a ovi iz vodovoda mi po četvrti put za redom šalju neke dugove za vodu......al sam ljut na njih a koristim bunarsku.smile191
U subotu kažu osviježenje ali bez kiše.
Kažu da zaljevanje ne vrijedi.
Baš me zanima što drugi misle.....................
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 11:44

Klematis

Cvrcak i muskatli

Dalije

Dalije

Mirabilisi

Pred ulazom u kucu

Muskatli i dalije

Dio vrta

Ruza

Ruzice i leptir

Ruzice

Dalije

Hvala Smrcko, Gioiaa i Domingo na setnji kroz moj vrt.

Evo Domingo da ti odgovorim na tvoje pitanje; Kada smo kupili kucu prije 10 godina, u vrtu su bile samo 2 jabuke, cempres, kruska i aris, to je bilo sve.
Meni je to djelovalo jako pusto i prazno, pa smo poceli sa kupovinom drveca, ukrasnih grmova, voca i cvijeca i poceli formirati vrt po svom vlastitom izboru.

Sto se tice sklada u vrtu, mogu samo reci da sam kreativna osoba, puna maste i fantazije, a cvijece volim od malena.
Odrasla sam u jednom malim slavonskom selu, pokraj Djakova.Odrastala sam okruzena svim mogucim vrstama vrtnog cvijeca.
Uvijek sam voljela saditi muskatle iz pelcera, jos kao jako mala, a fuksije sam naprosto obozavala.

Sjecam se bakinih ogromnih dalija u svim bojama, ljiljana, narcisa, zumbula, ljubicica i sveg ostalog cvijeca, koje je ukrasavalo dvoriste i vrt.
Bio je to za mene, pravi mali raj...

Domingo, hvala na informacijama o vremenu u mom voljenom gradu.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 11:56
Danas me je kod tebe očarala ta predivno zelena trava Thumbs%20Up Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 13:28
Slažem se s korijenkom!
Koliko god mi zalijeavli ne možemo te sustići.
Kod nas prži li ga prži...............40 u hladu i kao će trava biti zelena. Mission imposible!"
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 13:56
Prekrasno, uredno, kreativno, zeleno...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:21
Kod tebe je Fuksija stalno proljeće, zeleno, rascvjetano, prekrasno Clap
život je more
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 16:24

Dalije

Dalije

Dalije

Ovo je jedna trajnica, koja se zove Centaurea macrocephala.

Centaurea

Centaurea

Centaurea

Lavanda

Lavanda

Lavanda

Lavanda

Brsljan

Fuksija Lambada

Muskatli

Razlicak

Zahvaljujem se mnogo na posjeti; Korijenku, Bergenii, Dadi28 i Lantani.
Hvala na lijepim rijecima.
Vidim da se stalno divite zelenoj travi, pa kako i nece biti zelena, kad vec 3. tjedan pada kisa,temperatura je solidnih 23 stupnja, dok kod vas przi li przi.

Da vam mogu bar poslati malo kise da vas rashladi.

Srdacan pozdrav svima.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 17:13
Ponovno sve pohvale, kako je zanimljiva ta centaurea!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 17:17
Draga naša Fuksija, uobičajeno sam uživala u tvojem vrtiću! Toliko ljepote, truda, stvaranja, rada.. Predivno!! Hvalimo te u cijeloj domovini Big%20smile , a najljepše je što ti i TM hvalite našu malu zemlju svojim trudom i vrtom!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 11:30
Kako su ti lijepe žute dalijesmile227.

Nije ni loše Fuksija biti na 23, mi ovamo jedva dišemo od vrućine.smile46
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 11:50
koliko god puta posjetila tvoj vrt uvijek me oduševi, toliko ljepote na jednom mjestu. prekrasne dalije, fuksije, trava, ma sve....ljiljani smile227
uz to kod tebe nikada žutog listića vidi se da je vrt besprekorno njegovan

umalo zaboravi adenijumesmile120
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 14:22

Lavatera

Lavatera

Sedum

Salvia, kala, hosta

Fuksije

Sedum

Sedum, razlicak, cuvarkuce

Pogled na dio vrta

Lychnis, kadife

Lychnis

Dupli crveni ljiljani

Kupine

Kupine

Hvala OTOK, Anaida, Smrcko i Bromelija na posjeti i lijepim rijecima.
Do skorog stavljanja slika svima puno
pozdrav iz Norveske
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 15:23
neznam šta drugo reči osim šareno, veselo, predivno. smile141
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 15:32
Stvarno je pravi uzitak setati kroz tvoj vrt i to kroz svaki njegov deo. Ljiljani su ocaravajuci a i adeniumi ! Svaki put uzivam, iako ne stignem da ti se javim . Nemoj zameriti, zadovoljstvo se ponekad precuti ali sam se danas morala oglasiti tek da znas da sam redovni posetilac.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 53>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.