Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 53> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo s ljilanima pun je pogodak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Fuksija ce uskoro cvjetati ![]() Laburnum- zlatna kisa ima mnostvo sjemena. ![]() Ruza ![]() Ruza Lana2 i athena zahvaljujem se na posjeti. Lana2, draga moja Osjecanko, hvala na izvjescu , kako je u Osijeku. Kod mene je dosta zahladilo, danima je padala kisa. Kod mene samo 16 stupnjeva. A, komarci mi uopce ne nedostaju, ovdje ih nema. Athena, drago mi je da ti se svidjaju moji ljiljani. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() Jos nekoliko slikica za danas, a nastavak slijedi sutra. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nisam bila u vrtovima par dana, a sada imam što i da vidim. Sve je prekrasno. Kad bi izdvajala morala bih sve navesti. Tako uredno i toliko biljaka , za veliku pohvalu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrsenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Bok fuksija.....
...nakupilo se kod tebe slika i slikica od mog zadnjeg posjeta......sve je krasno i nevjerojatno. Nisam očekivao tako mnogo lijepih stvari na tako malo prostora a uz to nije nabijeno. Svaka pohvala. Ipak se pitam........kad si doselila u vašu novu kuću u Norvešku....što je stvarno već bilo. Ne mogu vjerovati da su neke biljke izrasle za tako kratko vrijeme? I još jedna stvar - vježbala si prije dok si živjela u Osijeku.....mislim, otkud takva čistoća u vrtu...sklad.....tko te to naučio (skriveni talenti)???? ![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Kod nas u Osijeku za sutra najavljuju +40 stupnjeva.......a već je 2 tjedna vruče i bez kapi kiše......a ovi iz vodovoda mi po četvrti put za redom šalju neke dugove za vodu......al sam ljut na njih a koristim bunarsku.
![]() U subotu kažu osviježenje ali bez kiše. Kažu da zaljevanje ne vrijedi. Baš me zanima što drugi misle..................... |
|
![]() |
|
![]() Klematis ![]() Cvrcak i muskatli ![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Mirabilisi ![]() Pred ulazom u kucu ![]() Muskatli i dalije ![]() Dio vrta ![]() Ruza ![]() Ruzice i leptir ![]() Ruzice ![]() Dalije Hvala Smrcko, Gioiaa i Domingo na setnji kroz moj vrt. Evo Domingo da ti odgovorim na tvoje pitanje; Kada smo kupili kucu prije 10 godina, u vrtu su bile samo 2 jabuke, cempres, kruska i aris, to je bilo sve. Meni je to djelovalo jako pusto i prazno, pa smo poceli sa kupovinom drveca, ukrasnih grmova, voca i cvijeca i poceli formirati vrt po svom vlastitom izboru. Sto se tice sklada u vrtu, mogu samo reci da sam kreativna osoba, puna maste i fantazije, a cvijece volim od malena. Odrasla sam u jednom malim slavonskom selu, pokraj Djakova.Odrastala sam okruzena svim mogucim vrstama vrtnog cvijeca. Uvijek sam voljela saditi muskatle iz pelcera, jos kao jako mala, a fuksije sam naprosto obozavala. Sjecam se bakinih ogromnih dalija u svim bojama, ljiljana, narcisa, zumbula, ljubicica i sveg ostalog cvijeca, koje je ukrasavalo dvoriste i vrt. Bio je to za mene, pravi mali raj... Domingo, hvala na informacijama o vremenu u mom voljenom gradu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Danas me je kod tebe očarala ta predivno zelena trava
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slažem se s korijenkom!
Koliko god mi zalijeavli ne možemo te sustići.
Kod nas prži li ga prži...............40 u hladu i kao će trava biti zelena. Mission imposible!"
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasno, uredno, kreativno, zeleno...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe je Fuksija stalno proljeće, zeleno, rascvjetano, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Dalije ![]() Ovo je jedna trajnica, koja se zove Centaurea macrocephala. ![]() Centaurea ![]() Centaurea ![]() Centaurea ![]() Lavanda ![]() Lavanda ![]() Lavanda ![]() Lavanda ![]() Brsljan ![]() Fuksija Lambada ![]() Muskatli ![]() Razlicak Zahvaljujem se mnogo na posjeti; Korijenku, Bergenii, Dadi28 i Lantani. Hvala na lijepim rijecima. Vidim da se stalno divite zelenoj travi, pa kako i nece biti zelena, kad vec 3. tjedan pada kisa,temperatura je solidnih 23 stupnja, dok kod vas przi li przi. Da vam mogu bar poslati malo kise da vas rashladi. Srdacan pozdrav svima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ponovno sve pohvale, kako je zanimljiva ta centaurea!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Fuksija, uobičajeno sam uživala u tvojem vrtiću! Toliko ljepote, truda, stvaranja, rada.. Predivno!! Hvalimo te u cijeloj domovini
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako su ti lijepe žute dalije
![]() Nije ni loše Fuksija biti na 23, mi ovamo jedva dišemo od vrućine. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
koliko god puta posjetila tvoj vrt uvijek me oduševi, toliko ljepote na jednom mjestu. prekrasne dalije, fuksije, trava, ma sve....ljiljani
![]() uz to kod tebe nikada žutog listića vidi se da je vrt besprekorno njegovan umalo zaboravi adenijume ![]() |
|
![]() |
|
![]() Lavatera ![]() Lavatera ![]() Sedum ![]() Salvia, kala, hosta ![]() Fuksije ![]() Sedum ![]() Sedum, razlicak, cuvarkuce ![]() Pogled na dio vrta ![]() Lychnis, kadife ![]() Lychnis ![]() Dupli crveni ljiljani ![]() Kupine ![]() Kupine Hvala OTOK, Anaida, Smrcko i Bromelija na posjeti i lijepim rijecima. Do skorog stavljanja slika svima puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
neznam šta drugo reči osim šareno, veselo, predivno.
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Stvarno je pravi uzitak setati kroz tvoj vrt i to kroz svaki njegov deo. Ljiljani su ocaravajuci a i adeniumi
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |