Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 370> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koji pogled
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Predivnooooooooooo.Uh,mame me mame,ove slike....
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ako ikad skuckam lovu za more, iznajmit ću sobu (apartman) kod tebe ili Duda-lave (za pet - šest godina kad se "riješim" svojih studenata)...bar ćemo imati teme za razgovor...a do tada sigurno više neće biti ni ajkula(uopće).
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
A hocemo li imati popust za grupno letovanje (mislim nas DVE forumovke, Dada+ja.=mini grupa
![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Pa dogodine napravimo jedan babinjak (bez muževa), dogovorimo se i Lantani popunimo kapacitet bar za dva tjedna. ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
jest Lantana da mi je more pod nosom ali volim i tvoj pogled na more pogledati nekoliko puta..mora mi nikad dosta
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
MOŽE u posezoni, kada nije prevruće, a i Lantana onda ima više vremena, jer mi ne bismo bile obične dokoličarke..... ma imale bismo sto i jedno pitanje.... a šta je ovo, a kako se ovo razmnožava, a ovo, a ono..... i ne samo pitanja nego i žicanja - a jel može malo ovoga i ovoga i ...... ma može i onoga.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Eto i mene -------
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Evo i Duda veli " u pametno vrijeme".
Panorame su savršene.....
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Jos jedna koja uziva u tvojem pogledu na more i cvijece
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Uh koliko ste napisale, ma ja vam svima dajem popust, a za forumaše poseban, nekidan sam nekom mladom paru dala dva dana gratis, ma neka uživaju, možda me se sjete nekad.
Uh kad bi se mi sjatile bilo bi više o cvijeću nego o moru, i ne morate graditi suhozide, ali bi mogli malo zaljevati da ne izgubite rutinu. ![]() E jedna napomena, Niho ima sve gratis, ako uspije prebroditi trajekt, poslije toga idemo na ![]() ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
predivno...ovi pogledi na more sa terasa su
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pridružujem se i kradem Dudinu poruku
|
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Odmah se javljam u dobrovoljce za to zalivanje (hirurg mi je zabranio te suhozide i kopanjca
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
|
Duda, zar da prevalim toliki put a da ne vidim sta je otok-laznjak ![]() |
||
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Eh...lijepog li mjesta za jutarnje kafice...miris mora...u daljini se cuju valovi kako plesu...igraju se s skoljkama...ptice pjevuse svoje najljepse pjesme... ovako ja zamisljam ovo mjesto...a oci ti se odmaraju uz ovaj prelijepi pogled i naravno uz tvoje prelijepo cvijece!!! (nisam prolupala..samo sam "malo" umorna
![]() ![]() ![]() Veliki zagrljaj iz pretoplog Bergama
![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Kako nam je DŽomba romantična
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
cvijeće, more, pogled....milina :)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |