Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 287288289290291 370> |
Korisnik | ||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako ikad skuckam lovu za more, iznajmit ću sobu (apartman) kod tebe ili Duda-lave (za pet - šest godina kad se "riješim" svojih studenata)...bar ćemo imati teme za razgovor...a do tada sigurno više neće biti ni ajkula(uopće).
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Predivnooooooooooo.Uh,mame me mame,ove slike....
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
koji pogled
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Kako je sve to bistro, oćeš more, oćeš nebo...... strašno lijepo!!!
Terasa pici-pici!!!!
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hvala svima, evo još malo panoramskih slika s morem da vas malo osvježi, iako tu na suncu sve gori... ma koliko ja zeljevala i prskala nema onog zelenila kao u proljeće
Ova terasa ima najljepši pogled, a još sam posadila i maslinu s ljekovitim biljem u pitar da gostima dojam bude kompletan ![]() ![]() ![]() Ovo je pogled sa zapadne terase ![]() Ovo je pogled iz moje terase pored kuhinje, do ovih maslina je moje i to zaljevamo, a ovo drugo je od susjeda već sve izgorilo na suncu ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Biljke su prekrasne, ali pogled...božanstven!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
hvala ti svakako ću zapisati i podsijetiti te
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Ja ga ne odrežem odmah kad ocvate nego ga pustim da se malo posuši i onda ga se niti ne treba rezati nego ga se može počupati, malo ga promrdaš lijevo-desno i on ide sam van. Tako ja napravim sa žutima, vidjet ću kako će biti sa crvenima.
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lantana opet sam napunila baterije!!!
Hvala ti na prekrasnim slikama cvijeća i mora!!!
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ma to sam i ja čula, ali je navodno oko Milne (zapad Brača), iz instituta su javili da je to neki "dobronamjerni", ako takvi postoje, ne bi ga baš voljela vidjeti. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Mimar napisala sam već da ovi prekrasni stihovi pogađaju ravno u srce i hvala ti na njima. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Gio, Lilly, Anaida hvala na lijepim riječima
![]() Niho kad bi se ukrcala na trajekt nebi ni osjetila da nisi na kopnu. ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ej Lantana, kakvi se to morski psi motaju oko Brača?
|
||
![]() |
||
|
Ha, ha da i ti nešto naučiš kod mene, da nisam ostavila ovaj karton ja bi već zaboravila kako se zove, Korijenko ima žutoga Haemanthus albiflos i tamo sam ga prvi put vidjela. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Duda ja sam dobila sadnicu, ali vidim da cure siju, treba dosata vode i nikad nije kod nas na jugu kao kod njih, ali ipak preljep je da ga nebi imali, na jesen me sjeti pa ću ti iskopati jedan mali. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
danas sam posetila svih stotinu i nesto stranica za "vidljive", videla mnoge ljude sa kojima komuniciram na ovom forumu i zaplakala kod jedne price.
Ne bih da ti stvaram tugu, dovoljna je, ali osecam potrebu da ti jos jednom kazem ono sto sam jednom vec rekla, ni sama ne znajuci, prosto valjda intuitivno, da ...MA GDE DA SMO, MI SMO SA ONIMA KOJI SU DEO NAS, UPIJENI U SVAKU KAP NASE KRVI, U SVAKU MISAO... |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Lantana naša, osvježila si nas koji na 33 celzijevaca radimo.. Hvala!! Ljepota je riječ koja opisuje svaku tvoju sliku. Ljubav, more, cvijeće, radost..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ova slika namoru sa 1 brodicom zamišljam sebe na njoj kako povr.-od straha kao da si znala šta je za mene
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Neću ništa izdvajati-sve je prekrasno!!!! |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
pravi morsko-cvjetni ugodjaj
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 287288289290291 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |