Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje biljke jedva preživljavaju ove tropske vručine.Bila sam na odmoru i neko drugi se brinuo za moje biljke,pa su preživjele razne šokove..Nešto sam slikala prije nešto sad,ali nisam imala vremena da postavljam..
Gladiole..Ove godine su mi gladiole loše,jer ih nisam posadila gdje treba..Zato ih ne cvjeta pola. ![]() ![]() ![]() dalije..Mislim da sam ovu dobila od Semire,jer je prije nisam imala,a od nje sam u jesen dobila gomolje dalija.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ali ja sam počupala sa svoje ruže sve pupove koje su se iscvijetale -pa evo sad ponovo će cvijetati i presretna sam jer njena boja me očarava a njen cvijet što nika d bio mi je ove godine jako dugo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam curke...I meni su ruže broj 1.Niho ova crvena penjačica je jako zahvalna.Ja sam je donijela od komšinice i sebi ožilili pod teglom.Imam ih na 3 mjesta.Kad cvjetaju baš cvjetaju,i sjećaju na djetinstvo,to si u pravu...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ali ---Ali -ruže ko bog------------ nemam riječi . Ali ota crvena -koju imam i ja toliko me podsijeća na neka starija vremena kad je moja nana i moja mama imale te ruže .Jako sam ih voljela i još uvijek je i ja imam --čak sam sebi uspijela je slučajno pomladiti ponovo
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su ipak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Semira..Ako bude ta gladiola dupla,mislim na tebe
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Kako bujne ruže!
Ova druga gladiola ima divnu boju (iako ja volim baš sve gladiole). |
|
![]() |
|
dio ladoleža
![]() ovaj crveni ima jako mal cvjet ![]() ![]() Toliko za sad.. |
|
![]() |
|
ricinus i kadifice
![]() ![]() verbenice.. ![]() dio gladiola koje su krenule cvjetati.. ![]() ![]() ![]() ![]() dragoljub ![]() kosmos,kamenjarka i ružica ![]() |
|
![]() |
|
Par sličica..Malo ruža..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() phlox visoki.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja sam se zarazila fuksijama,imam ih oko8-9.Imam i bjelu sa nježno roza.Stavila sam par grančica u vodu da pokušam ožiliti nekim forumašima kojima sam obećala,ali samo jedna pustila žile druge ništa.Vruće im za vodu izgleda.Pokušat ću reznicama direkt u saksije.Doduše mlade su još pa i to ometa da puste žile.Da bi se uspješno ožilile treba im drvenasta grančica,a moje sve još zelene..
|
|
![]() |
|
Nemoj da se crveniš bolan-----kad nešto valja onda ja falim . Kod Jasminaaa sam vidjela 3 različite fuksije ali bijela je zakon stvarno sam ostala bez riječi
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Niho ![]() |
|
![]() |
|
Kao i obično kod Ali sve prekrasno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Athena i Silvek hvala na posjeti mojoj baštici...Silvek znam da je onaj žuti ,kalifornijski mak,i baš mi se svidja,jako je zahvalna biljčica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mak je stvarno neobičan, prekrasan. Onaj žuti je kalifornijski mak
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Nekako mi je poznato to, svašta se događa u vrtu i ne stignem sve uslikati...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka što si svratila u moju baštu..Danas je još rascvjetnija al nikako da ugrabim vremena za nove slike... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i ja malo svratila i divila se maku, žutom cvijeću, ružama...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |