Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 73>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:19
Moje biljke jedva preživljavaju ove tropske vručine.Bila sam na odmoru i neko drugi se brinuo za moje biljke,pa su preživjele razne šokove..Nešto sam slikala prije nešto sad,ali nisam imala vremena da postavljam..
Gladiole..Ove godine su mi gladiole loše,jer ih nisam posadila gdje treba..Zato ih ne cvjeta pola.

dalije..Mislim da sam ovu dobila od Semire,jer je prije nisam imala,a od nje sam u jesen dobila gomolje dalija..

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:53
Ali ja sam počupala sa svoje ruže sve pupove koje su se iscvijetale -pa evo sad ponovo će cvijetati i presretna sam  jer njena boja me očarava a njen cvijet što nika d bio mi je ove godine jako dugo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:32
Hvala vam curke...I meni su ruže broj 1.Niho ova crvena penjačica je jako zahvalna.Ja sam je donijela od komšinice i sebi ožilili pod teglom.Imam ih na 3 mjesta.Kad cvjetaju baš cvjetaju,i sjećaju na djetinstvo,to si u pravu...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:13
Ali ---Ali -ruže ko bog------------ nemam riječi . Ali ota crvena -koju imam i ja toliko me podsijeća na neka starija vremena kad je moja nana i moja mama imale te ruže .Jako sam ih voljela i još uvijek je i ja imam --čak sam sebi uspijela je slučajno pomladiti ponovo
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:26
Ruže su ipak smile120
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 20:28
smile227
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 19:39
Hvala Semira..Ako bude ta gladiola dupla,mislim na tebe
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:42
Kako bujne ruže!
Ova druga gladiola ima divnu boju (iako ja volim baš sve gladiole).
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:26
dio ladoleža

ovaj crveni ima jako mal cvjet

Toliko za sad..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:24
ricinus i kadifice

verbenice..

dio gladiola koje su krenule cvjetati..

dragoljub

kosmos,kamenjarka i ružica

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:21
Par sličica..Malo ruža..

phlox visoki..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:15
I ja sam se zarazila fuksijama,imam ih oko8-9.Imam i bjelu sa nježno roza.Stavila sam par grančica u vodu da pokušam ožiliti nekim forumašima kojima sam obećala,ali samo jedna pustila žile druge ništa.Vruće im za vodu izgleda.Pokušat ću reznicama direkt u saksije.Doduše mlade su još pa i to ometa da puste žile.Da bi se uspješno ožilile treba im drvenasta grančica,a moje sve još zelene..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:08
Nemoj da se crveniš bolan-----kad nešto valja onda ja falim . Kod Jasminaaa sam vidjela 3 različite fuksije ali bijela je zakon stvarno sam ostala bez riječi
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:25
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Kao i obično kod Ali sve prekrasno[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Hvala Niho
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 19:37
Kao i obično kod Ali sve prekrasnoClap
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 16:47
Athena i Silvek hvala na posjeti mojoj baštici...Silvek znam da je onaj žuti ,kalifornijski mak,i baš mi se svidja,jako je zahvalna biljčica...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:22
Mak je stvarno neobičan, prekrasan. Onaj žuti je kalifornijski makWink
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:15
Nekako mi je poznato to, svašta se događa u vrtu i ne stignem sve uslikati...smile162
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:18
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Eto i ja malo svratila i divila se maku, žutom cvijeću, ružama...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

Hvala Baka što si svratila u moju baštu..Danas je još rascvjetnija al nikako da ugrabim vremena za nove slike...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 11:12
Eto i ja malo svratila i divila se maku, žutom cvijeću, ružama...Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.