|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala ti draga Dada.... ![]() Ne znam kaj da ti kažem...i mi ( čitaj: moja poslovna partnerica i ja ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Tvoja je ![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala Mona...evo sad ću staviti još malo novih ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
malo erotske tematike
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Pa malo angeleka...
Meni jedan od najdražih motiva jer je me jako podsijeća na moju diejčicu dok su bili bebači ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
i još jedan od mojih favorita:
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
jakoo dobro ovih par zadnjih uradaka..no usput mi sinula ideja ..hehe..javim se
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
Krasan nastavak prelijepog niza
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala ti draga Primavera.....
![]() Većina ovih pločica je naručena tako da baš i nisam imala previše prostora za kreativne intervencije ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Samo daj... ![]() Nisi mi još poslala svoj adresu ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
Ovo je prepredobro bez obzira što nisi imala prostora za "kreativne intervencije". Super!
![]() ![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala anđo
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
|
stvarno ne znam kojeg bih anđela izdvojila, jer svi do jednoga oduševljavaju i toliko su u ovim tvojim igrama s bojama i različitim kombinacijama sa zlatnim i srebrnim listićima, jednostavno....jedinstveni...
svaka čast |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala draga na ovako lijepom komentaru ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
I nakon puno blještavila metalnih listića...malo cromo inspiracije
![]() Opet napominejm....slike su koma.....slikane starim mobom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
Opet sve prekrasno, bez greške. Gdje crpiš inspiraciju za toliko novih radova? Vani je vrućeeeeee.....
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
![]() |
|
ja sam ti noćni tip ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Konačno sam ostala bez riječi....
![]() ![]() ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |