Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 140> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kat.rea, pozdravček (i netko te na slici čeka u mojem vrteku!! Idi pogledaj)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruža
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
U mom cvjetnom kutku koraljna zvončika neumorno cvate, a mene oduševljava njen cvijet tako lijep i tako sitan - filigramski. Rekli bi moji slavonci da izgleda ko mlada sa šlajerom na glavi
![]() i još malo šlajera
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno katice
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Crvena ruža se opet rascvala
a odmah do nje je ova gladiola
i još jednom gladiola
|
|
![]() |
|
Moja gigantica begonia cvjeta
a i žuta je neumorna
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Katice, već sam čitala kad si kod mene pustila link
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Šmrcko evo ti adresa gdje smo malo više diskutirali o tujama, kao prihrana i orezivanje
|
|
![]() |
|
Bako ja sam lani krenula u potragu za kristalnim prahom ( ili tako nekako se zove) jer mi se to pokazalo bolje od tekućih gnojiva. Nije ga bilo, ali mi prodavačica ponudi takvo spororazgrađujuće, ali j bio drugi proizvođač. Lani su mi pelargonije kojima sam stavila takvo gnojivi bile super. Jeat da ih je tuča poharala, ali kada su se oporavile opet su bile krasne i što je najbolje nikakve brige, samo zalijevanje. Ovako sam uvijek imala brigu kada treba dodati gnojivo, pa ako fulam prestanu cvasti, pa im opet treba jedan period da bi krenule, ma meni je to gnjavaža. Ovo je kako veli Otok za lijenčine |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je lijepo ali cedar je veličanstven!
![]() I ja sam lani i preklani imala gnojivo u zrncima, puno je prektičnije. Ove godine nisam našla nego u prahu!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala kate
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo ti idi pajkit. Mislila sam na održavanje tuja i đubrenje. Laku noć
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga moja, ja znam da si ti spidi gonzales, ali nisi pažljivo čitala. O žutom alisumu je Shasha pisala i ona ima sjeme.
koje čupavo drvo imam
![]() Ali ja nisam skužila šta te zanima o tujama, moraš konkretizirati pitanje. A ako me provjeravaš, nemoj u sitne sate prosim, već jedva gledam, moram ići po čačkalice da ih podmetnem da mi drže oći otvorenim.
|
|
![]() |
|
Pa pričaš o nekim đubrivima i imaš ono čupavo drvo, pa velim ova sve zna znat će sigurno i odgovor na ovo pitanje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj . Baš si me nasmijala sa ovim smajlićem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda -substral.
Šmrcko
![]() |
|
![]() |
|
Cvjeće ti je prekrasno, pogotovo žuti alisuium
![]() Znaš li možda kako treba održavati tuju? Stavila sam ti lantanu i pomidor, eno sad pari oči ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ima Shasha prav kaj te briga za reklamiranje tu smo d pomognemo svojim iskustvom jedna drugoj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,ovo je bilo baš za ruže i neke grmove ,nije ništa bilo navedeno za lončanice.Moram to najesen i preko zime pretražiti da "spremna"dočekam novu sezonu(već se sad spremam za sljedeću
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |