Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmo dalje, krećemo iza kuće, najprije je vrtić bočno gdje su dvije velike crvene ortenzije a od cvijeća sad ima:
Opet liatrisi lila i bijeli
![]() Echinacea purpurea i ona je mađarica, donesla sam ju sa Balatona
![]() Georgine-bordo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Selimo iza kuće cvijeće oko ljuljačke:
Trišin jasmin penjačica
![]() Šarenolisni sedum, tako je poseban i pun je pupoljaka za cvat, Cvetlin-hvala još jedanput
![]() Maleni vrtić točno iza ljuljačke, kane su počele i bijeli oleander
![]() "Otočić" uz ljuljačku-bucmasti suncokreti i kadifice
![]() Gospođica Hortenzija
![]() Panoramik iza kuće:
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
E sad idemo na sam kraj ove livade od "panoramika". Tamo u daljini iza ove kruške koja je sva podbočena sa kolcima jer je tako puna da bi se raskrečila vidi se veliki grm mirte, dvije hortenzije.....
Mirta
![]() pa malo bliže
![]() Tu mirtu sam kupila na jednom proljetnom sajmu cvijeća u Portorožu, moja Nina još nije bila rođena a sad će skoro 15. Htjela sam reć da mirta sporo raste, možda je to slučaj samo kod mene ali do prve cvatnje sam se dobro načekala
Uz mirtu su hortenzije
![]() Jedna od njih je i ova križanka, jedna od dvije koje imam
![]() Starinski georgini -špina roza
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sve prekrasno, kao i uvijek, ali ovaj put me osvojile bordo georgine i šareni sedum
![]() |
|
![]() |
|
I za kraj hibi na skodu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve jako lijepo, ovi liatrisi su super..jako lijepi cvijetići
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pisale smo istovremeno..... i mirta mi je lijepa, ali to pretpostavljam kod mene ne bi moglo opstati..... ili bi?
|
|
![]() |
|
Kak je slatki hibi, veće cvijeće od stabljike
![]() |
|
![]() |
|
Katrea mirta bi ti sigurno opstala, meni je na otvorenom djelu vrta tj. nije ničim zaštićena. Ovih godina što ju imam bilo je svega i velikih minusa i jake buretine i snjega ali nije joj se smrzla niti jedna jedina kitica. Ja ne znam puno o njoj i ne znam kako se rasadi, mogu ti poslati par kitica pa da probaš zakorjeniti
Hibi je moj veliki ljubimac, dobila sam ga ove godine od MM za rođendan
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kak ti je sve lijepo ali one echinaceje su mi predivne,o panoramik pogledu da ne pričam
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala korijenko što si si dala truda da nam poslikaš sve ljepote kod tebe! Krasnog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo, ljepše - Korijenkova hacijenda!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mala počela pričati i Španskim jezikom jedva razumi koja je biljka
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej došla ponovo vidjeti slikice, jer sam nešto propustila - super, super, kao i u živo - to je to najljepše od najljepšeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno je kod tebe, a slažem se s Bergenijam, liatrisi i echinacea - super slika
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jesu li liatrisi višegodišnji?
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Korijenko sve je tako lijepo i rascvjetano. Posebno me oduševio prostor kod ljuljačke, tamo je sve beprijekorno sređeno. Nama je ovako prelijepo za pogledati, a ne smijem ni pomisliti koliko tu za tebe ima posla.
Kat.rea mirta (mrča) je u dalmaciji samonikla biljka makije tako da vjerujem da ti neka od naših cura s mora bez problema može poslati već odraslu biljku. |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koja fina travica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve super ali se slažem sa bergenijom i silvek da je ona slikica favorit!!!
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zeleno, šareno, s ljubavlju njegovano
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |