moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo krenula sam nakon 10 dana po vrtovima, pa prvo iz tvog kutka za opuštanje.... Koliko cvijeća.... doista predivno i čovjek poželi sjesti između sve te ljepote i uživati.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
[QUOTE=Lantana]Meni se sviđa ovaj "haos". Ovi pitari su ti super i da li je ovo neka mala škrinja u sredini?
Lantana, ne stigoh ranije da ti odgovorim
![]() ![]() Imali smo dosta kise ovog meseca, sto mi je umanjilo lepotu nekih cvetnica, ali mi je zato travnjak zelen ko jed ![]() Konacno sunce, sve je zablistalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() viseca fuksija.
![]() jako sam zadovoljna brojem cvetova, nikada manje od 8
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj se "ukrstio"
![]() ![]() uljez
![]() ma kisa im je prijala, jos se drze i nikle su i mlade za zimske zardinjere
![]() nije crvena ali je draga jer je sa Otoka
![]() bilo mi zao da ga pocupam i divlji luk cvetao
![]() ![]() jos jedna iz roda "korova"-prunela
![]() ovu sam kampanulu kupila kao saksijsku, posle savete jednog iskusnog forumasa posadjena je u bastu, prezimela na -15C i sada je to slatki zbunic
![]() crnooka bas dobro "progledala"
![]() ![]() clerodenrum imitira bozure
![]() ma koliko ih zalivala najvise im prija topla, letnja kisa ![]() ispod strehe uziva
![]() oba cveta su lepa, steta sto traju tako kratko
![]() ![]() zute tek pocele ali zato traju do kasne jeseni
![]() jos dve "uspomene sa mora" solanum i plumbago
![]() ![]() Houtunya je bas malena, videla sam je u vasim vrtovima i nabavila jer me odusevila boja listova
![]() ![]() i moja mlada budleja cvetala
![]() ![]() jos jedan "japanac" ovaj je viso a tanak
![]() ![]() dr krenuo u drugu "vizitu"
![]() ![]() kasni sa cvetanjem, on je ipak ljubitelj sunca ko ja
![]() ![]() kisa ih malo rascupavila
![]() kalanhoa u sred leta
![]() ![]() sarenolisna majcina dusica stigla iz Flore kao naruceni origano
![]() ![]() nije ko na moru al
![]() ![]() JAGODA, ovakvu sam ti biljku (Achimenes) poslala u saksijici
![]() ![]() ![]() ovo je moja vocka
![]() jedva cekamo da sazri sasvim
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
mimar cvijeće je prekrasno..sve je
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeće ti je predivno i više nije zeleno nego prekrasno šarenilo
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Mimar,predivnoooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Mimar sve je prekrasno,ništa ne izdvajam
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno je sve!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
toliko ljepote na jednom mjestu
![]() Hvala što ovu ljepotu dijeliš s nama!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Mimar sve je predivno.ne znam što bih izdvojila ali nekako mi se najviše sviđaju one fuksije i krumpirko!!!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme, ženo božja! Koja ljepota! Ali ipak izdvajam clerodendrum, ima li to kakvo sjeme ili se širi samo korjenjem? ako ima sjeme mogu li te zamoliti za malo? I da li miriši?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tak da znaš, ovo nije samo tvoj kutak za opuštanje....i ja se tu opuštam
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Mislim da je ovo kutak u kojem bi se svako od nas ovako opustio
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Mimar, kad god krenem u neznam koji po redu obilazak tvoje teme, prije toga si skuham kavu i dugo, dugo uživam u tvom divnom vrtu i prekrasnim fotkama. Usuđujem se reći, najkvalitetnijim i najljepšim fotkama na ovom forumu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
baš ono kutak za opuštanje u pravom smislu riječi!!! uživanje uz jutarnju kavu, samo me interesira kaj je ovo?
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ostala sam bez riječi, koliko ljepote
Clerodendrum fantastičan, ja imam nešto za što se sad zaista nadam da je clerodendrum, ali još nije cvao pa nisam sigurna |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Hvala svima, opustanje je uvek lepse u drustvu
![]() Hana, saljem reznicu u koverti pa sta bude. Moram vam samo skrenuti paznju da je on jako invanzivna biljka, tesko se kontrolise, uglavnom posle par godina predstavlja problem jer njegov koren pravi splet pod zemljom i izbija svuda. Najbolje ga je posaditi u neki kutak gde ce biti obuzdan betonom okolo
![]() ![]() Nato, to su lukovice Zephyranthesa, cvetaju celo leto ali su osetljive na mraz.
Kada vec dolazite u kutak hajde da jos malo prosetamo pa u paviljon, u hladovinu
![]() ![]() i bastenske verbene usle u cvetnu fazu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
evo ovdje "sve lepo i šareno" zbilja prekrasno
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mimar, evo mene opet kod tebe!
Gledam sličice i ponovno uživam. Posebno mi je zapao u oko tvoj clerodendrum, može li on uspjevati u temperaturama ispod 0 stupnjeva?
|
|
![]() |
|
Sigurno! Ma, taj bi preziveo mislim i -30C koliko je otporan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |