moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 150> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je prekrasan onaj dupli čipkasti cosmos
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Šnevalcerica je odlična, buš vidla, kak se bude bolje otvarala tak će biti bjelija i mirišljavija. Odlična ruža!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ljiljan miriši krasno ali ujutro i navečer prek dana niš,valjda i njemu prevruće a ovo je ljetni encijan,ne znam mu prezime to bude baka Bea ak nabasa ovdje jer je od nje
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i na kraju ali najviše iščekivana - ruža Schnewalzer,konačno pupoljak
![]() |
|
![]() |
|
Encijan je odličan, to je neka druga vrsta u odnosu na mojeg....moj je niski i skroz pri zemlji....a cval je samo u 5. mjesecu....možda bude opet...bumo vidli..., dupli cosmos je super...nisam do sad još takvog vidla....ovi obični su isto lijepi ali dupli je baš poseban.
Orijentalac ljiljan je divan....jel miriši kaj? Kod mene procvao Stargazer...isto orijentalac, super miriši....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a sad nekaj od danas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo,velim ko i Manči - već ima negdje slika,ali budem ga ponovo okinula kad bude u punom cvatu
|
|
![]() |
|
hvala Manči
![]() krumpirka već ima negdje samo ste ga previdjeli, a ja još čeznem za onim tvojim krumpirkom penjačem,isto zbog boje.Ovdje ih ima samo bijelih pa ak te mogu zamoliti pelcer?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prekrasno cvijeće ,pogotovo plumbago i dipladenija
![]() |
|
![]() |
|
Vidi vidi, dobro si primjetila Manči za krumpirka, sigurno nam ga je htjela zatajit....da ne bi žicali pelcere.....brzo Hana s krumpirkom na sunce tj. na temu.....da se i mi malo divimo!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...idem po redu....opet nas bacaš u nesvijest sa novim biljkama.....mislim na one sa strane 37.....dipladenija je lijepa, takva je i moja - crvena.....plumbago sam uzgojila iz male biljčice koja je niknula ispod matičnog grma u susjede.....i to upravo zbog tvoje slike j er sam ga tu vidjela prvi put kao penjačicu ....kod nas ga šišaju u grm.....
...i još nešto - slikaj svog stablastog krumpirka da ga vidimo!!!!
|
|
![]() |
|
Imaš PP
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme draga oduševilo me ovo ludilo u plavom -moja obožavana boja, a tvoje predivno cvijeće - super je i sve ostalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala ti Cvita, evo pobrisala sam PP pa možeš poslati
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Hana, cvijeće ti je prekrasno! Najviše me oduševila nova dalija i sve one plave nijanse. Super!!!
Usput, pokušavam ti poslati PP, ali odbija mi. Možda ti je pretinac pun. Molim te provjeri!
|
|
![]() |
|
hvala Semira
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |