LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 111> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je, i prije i poslije. A abutilon je jedan od mojih miljenika, krasna biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ranojutarnja kiša napravila je dar mar
![]() surfinije je stukla do kraja, agići su bijedni, euphorbiju milii sam našla u dvorištu na podu........pelargonije su bijedne, a i ostalo nije baš puno bolje prošlo.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije samo kod tebe Lorica tako, meni je sav balkon razbacan i pun blata. Cvijeće je bilo naopačke, a ono šta je stajalo plivlo u vodi.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
evo sjetila sam se da vam nisam predstavila oleandere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ni agavu americanu
![]() i graptopetalum paraguayense
![]() sempevivum
![]() dovoljno za danas.....
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće Lorica
![]() Tvoja agavica me podsjetila na ovaj ulaz čim sam je vidjela. ![]() Ja sam mislila da ćeš doći kod Korijenka, baš si nam nedostajala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala smrčko, kompić mi je bio otvoren, ali tek sada sam ga se dočepala....i ja bi bi bila rado došla ali sam čekala moje s dopusta u Dalmaciji......
![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora dugo nisam pregledavala tvoj vrt, konačno večeras to činim..Uvijek se nađe nove ljepote kojom tvoj vrt obiluje....Šteta da nisi bila sa nama kod Korjenka....Javim ti se na pp,imam za tebe kataloge...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Oleanderi su super,a agava
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure.......
![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Slažem se i ja, sve je jako lijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora, prekrasan vrt, ona agava na ulazu je baš lijep detalj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Došao moj pravi fotograf s dopusta pa će biti slika cijelog vrta........ali molim ne očekujte nešto spektalarrno.......
![]() |
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora i ja sam bila sva prestrašena u subotu ujutro dok je onako divljalo, moja šteta je razbijena vaza od fuksije i polomljene grane od georgina, tati je poprekidalo kolčiće od fažoleti a sestri je slomilo mladu breskvu. Mislila sam da će biti puno gore, stalno sam ponavljala zašto baš danas kad mi dolaze curke, falila si nam......
Imaš krasne oleandre......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora oleandri su super, naročito mi se sviđa onaj boje breskve, tog ćemo zapelcat za mene.
Sve sam vidjela kad sam bila kod tebe, nadam se da ćemo opet piti kavu uskoro na tvojoj terasi, ispod kivija u većem broju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj Lora pa bolje da sam uz put negdje stala i tebe opeljašila a ne kod Triše sve picmoljci Agava -strava
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jako lijepo , a mislim da sam već prije napisala da mi je abutilon favorit
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Lorica se opet ne može prijaviti, tako da znate.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora vas sve pozdravlja. Nada se brzom uključivanju na forum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
puno pozdrava draga lora i još jednom se zahvaljujem na agavama, posađene su i nadam se rastu, dođi nam brzo sa novim slikicama iz prekrasnog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |