Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 40>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:33
EJj Vera ja sad možda idem ove sedmice kod Triše pa biraj bolan pa nosim odma ne čekaj ima novi dosta  pa udri samo mi opet sliku pošalji i sve je već spakovanosmile82
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:57

Vera ne gundraj vrt ti je predivan, prostran, zelen... TM je svašta lijepog napravio a eto  i ti s ovim cvijećem, kaktusima uljepšala.

A "dečki" uživaju trčeći okolo!LOL

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 00:59
Vera prvi puta pregledavam tvoj ISTARSKI BLUES i vidim puno ljepote...Posebni su kaktusi naročito onaj koji prvi puta cvjeta.Sve mi se više sviđaju kaktusi jer njima ne škodi jako sunce, a  nezaljevanje još i manje....smile183
sutra je novi dan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 01:06
I ja povećavam kolekciju kaktusaClap, zaraza kaktusima se širi.Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 08:50
Napokon da se prosetam i tvojim vrtom,i mogu ti reci da si i mene zarazila s kaktusima,nesto sam dobila na poklon,a nesto sam sama nabavila
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 12:40
ma sve pohvale VeraClap...a što se kaktusa tiče,morammm i ja početi...samo gdje ću s njima po zimiQuestion
MM će izbaciti ili mene ili kaktuse...bojim se ovo zadnje, ja mu trebammmmmmBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 10:43
Vera, da mi vidiš tvog crnoglavca, ma kako mi je već velik i daje bočno mlade.... HugDa li se i tvoj stalno naginje na jednu stranu?. Pokušala sam ga ispravit kad sam ga selila u veći važ ali uzalud on se je opet batil na stranu ko da gre za suncem.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 15:15
Moj je nasred livade, bez sijenke i opet je malo nagnut na sunce. Moguće mu je to u karakteru.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 21:24
Čekamo nove slikice
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:58
Ej Vera žao mi što te ne opljačka u tvome vrtu ali ima vremena-već planiram kako do tvog vrta pa makar i poštom . Stavljaj nešto novo da se prikačim odmasmile229stavljaj slike
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 15:16
Vera slijedeći put kad niho dođe evo nas k tebi pa neka uživa, samo molim te nemoj na stol stavit sir ni u ludilu, a za mene može ona fina štrudla od tvojih višanja - niho će već donijeti svoj megle sir.smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 15:57
Dogovoreno, Niho nosi sir a mi se patimo sa štrudlom.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:36
Vera ti kupi štrudlu ko j sir pa si mirna -ja samo mažem pa se nadula ko bubanj nisam mogla ni cvijeće kod Hoje i Korijenka pogledati dobro zbog sireva ---bem ti sirsmile114-bježim od Triše i njenog sira-idem u tvoj vrt
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 01:20
Neće pa neće da stavi slikice. Ali posebne recepture o kako otjerati M, to hoće i to odmahWinkLOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:10

Od moje zadnje posjete nisi baš puno sličica stavila, ali onu što jesi i što je pohvaljena govori sasvim dovoljno. Predivno imanje, sa savršenim detaljima.

Pitam se kako bi izgledalo da je sve planski kad ovako izgleda super!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:06
prekrasno.....smile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 01:12
Opet ništa, ova nam nešto lijepo skrivaWink
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 01:01
Pozdrav Vera i od mene i žao mi je da nisi bila kod mene na kavi sa curama. predivan vrt, sve uredno i lijepo!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 01:23
Ja se nisam mogla nagledati kaktusa i njihovih cvijetova ! No nisu to samo kaktusi i sve ostalo mi je lijepo ! Prekrasno , prostrano !   smile55
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 01:06
Malo sa obrisala paučinu s moje teme i počistila prašinu. Čini mi se da se malo plijesni hvata u kutu. Morat ću češće otvarati da se zrači.

Da nastavim kako je i počelo. Najdraži moj, velik kao orah dobio potomka.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.