|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala malena.... ![]() Ma tako mi je bilo i samoj....kak bi u ZG rekli...brijala sam samo na srebrno....i btw, još uvijek samo takav nakit i nosim....ali ti zlatni " tonovi"...brončani....su me počeli privlačiti baš kod decoupagea...... Ovo su drvene pločice...manje su 10x10x2 cm a ove veće su 15x15x2 cm ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Evo malo sa srebrnim listićima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Savršeno,ova predzadnja mi je najljepša!
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga....imam ja toga još...samo su slike koma...jer sam fotkala sa mobom....moja teenegerka mi popalila fotić i odnjela na more ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Evo, za sada, ove loše fotke...poslije ću, možda, staviti " prave "
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Evo, probat ću ispraviti ovo slikicu...ne znam zakaj mi je pukla
![]() ![]() Nemogu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Fantastično! Jel to print i ako je na šta si printala?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Je draga... print je..... na kućnom laserskom prinetru ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
ova razvaljuje kolko je dobra...... sviđa se sviđaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
da...taj motiv je poseban.....puno curka tak reagira na njega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Mislila sam na kojem papiru
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
običan 70 g papir ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
Prvo ovak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Draga Hippy i ja ostadoh bez teksta. Ovo mi je zaista jedno od najljepših radova na forumu. Ovako sam izgledala kada sam ih vidjela
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala vam drage moje curke...nemrete ni slutiti koliko mi u ovom trenutku znače vaše riječi...zaista...ali uskoro o tome kad dođem k sebi
![]() Voli vas vaša Hippy Hana Jadranka.....kak god želite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
kako rekoh i tamo....predivni radovi hana...ova srebrna mi je baš zapela za oko...baš su čarobni...
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
puklo ne puklo ova je moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvla draga Duda... ![]() Imaš pp ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
![]() ![]() Problemčić je što nemam laserski pisač, samo ink-jet. Može li se to printati u nekoj kopiraoni ili sl.? |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |