Kava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok, kako da nekom prirodnom metodom "zakiselim" tlo? Da stavim onaj "soc/zoc" sto ostane od kave? Cuo sam da to neki rade.
I ovo sa zaljevanjem je malo kontradiktorno sa onim sto su pisali prije (zalij jako i cekaj da se osusi)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Atlantida ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Bvlgari76 u moje kave je zemlja konstantno mokra. No dogodi mi se da pokoji dan ne zalijem al to joj ne smeta, jer je kao što sam več napisala stalno vlažna. Posađena je u kupovno-šumsku zemlju ( pomješala sam ) i sklonjena je od sunca. Sunce mrzi, to jest, voli indirektnu sunčanu svjetlost. Skloni je od sunca, zalij ju al za sada ne previše...i zaljevaj ju svaki dan, prskaj po listovima ( primjetila sam, da joj to jako godi al voda nek bude kišnica ili najmanje 24h odstajala). Ja ju prihranjujem sa guanom. Joj, držim ti fige, da se oporavi. A znam da hoče:)
I poruči nam kako je prošlo:) !!! |
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Hvala.
Raduje me stio i dalje mladi listovi niču.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo je moja nova kava.Nadam se da će poživiti.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |