mojih ruku djela..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | ||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
stvarno su ti boce odlično ispale, sviđa mi se raspucavanje, izbor i raspored motiva, ideje...
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|||
Boce su ti super super.
![]() |
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
kako su mi promakle ...boce sa maslinama. Super...bravo draga....baš su mi se dopale. Uredne ...motiv koji volim...uklopljen lijepo u pukotine...
![]() |
||||
![]() |
||||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
|||
Hvala na pohvalama i glavno da su stigle salvete, a sad na posao ![]() |
||||
![]() |
||||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
|||
Lak sam kupila u Lumosu, mislim da piše Crakle medium, budem još provjerila doma pa javim |
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
krasno si srihtala ove boce,bravo,bravo
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sorry što se nisam prije javila. Na bočici piše Craquelle medium, mala bočica od 50 ml=22,90 kuna, a velika od 150 ml=39,90 kuna. |
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Jel to onaj klasični krakle ...mliječno bijela posuda s plavom etiketom...
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
evo me opet k vama s novim uradcima
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
za ovu bocu trebam vašu pomoć. Mislila sam da bude morska. Sa ove strane sam naljepila samo školjku i zvjezdu dok sam drugu ostavila praznu. Da stavim nešto?
![]() |
||||
![]() |
||||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|||
lijepo..bočice su ti krasne pogotovo ove što si doradila špagom..a malu kutijicu od onih finih bončića si napravila baš kao i ja..baš mi je drago da ti se sviđa lavanda..
|
||||
![]() |
||||
|||
evo i druge strane. Imam neki kao pijesak plave boje, možda da njega stavim pri dnu? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
i zadnja
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Krasne su mi boce, posebno zbog detalja sa špagom koju jednostavno obožavam! A što se tiče morske boce, ne znam, nekako mi se čini nježna i jednostavna, ne bih ju baš dirala, no ti znaš najbolje šta još imaš da bi pristajalo na nju...
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |