Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mojih ruku djela.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mojih ruku djela.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
Korisnik
Poruka
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 07:55
stvarno su ti boce odlično ispale, sviđa mi se raspucavanje, izbor i raspored motiva, ideje... Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:13
Boce su ti super  super.smile94...., nego koji lak koristiš za raspucavanje na bocama????
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:20
kako su mi promakle ...boce sa maslinama. Super...bravo draga....baš su mi se dopale. Uredne ...motiv koji volim...uklopljen lijepo u pukotine...Smile
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 10:18
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Prestala sam disati,prekrasnosmile39!!!!Krasno ispale pukotine i kombinacije odlične.

Koristim ovo mjesto da ti se zahvalim na salveticama,danas stigle!smile78

Hvala na pohvalama i glavno da su stigle salvete, a sad na posao  Smile
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 10:19
Originalno poslano od člana frezija frezija napisao:

Boce su ti super  super.smile94...., nego koji lak koristiš za raspucavanje na bocama????

Lak sam kupila u Lumosu, mislim da piše Crakle medium, budem još provjerila doma pa javim
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 21:05
krasno si srihtala ove boce,bravo,bravosmile141
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:25
Originalno poslano od člana morema morema napisao:

Lak sam kupila u Lumosu, mislim da piše Crakle medium, budem još provjerila doma pa javim

sorry što se nisam prije javila. Na bočici piše Craquelle medium, mala bočica od 50 ml=22,90 kuna, a velika od 150 ml=39,90 kuna.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:43

sorry što se nisam prije javila. Na bočici piše Craquelle medium, mala bočica od 50 ml=22,90 kuna, a velika od 150 ml=39,90 kuna.

Jel to onaj klasični krakle ...mliječno bijela posuda s plavom etiketom...
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 13:15
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Jel to onaj klasični krakle ...mliječno bijela posuda s plavom etiketom...

ja mislim da je budući da i ovaj moj ima plavu etiketu
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:13
evo me opet k vama s novim uradcima
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:15
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:20
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:26
za ovu bocu trebam vašu pomoć. Mislila sam da bude morska. Sa ove strane sam naljepila samo školjku i zvjezdu dok sam drugu ostavila praznu. Da stavim nešto?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:28
lijepo..bočice su ti krasne pogotovo ove što si doradila špagom..a malu kutijicu od onih finih bončića si napravila baš kao i ja..baš mi je drago da ti se sviđa lavanda..
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:29

evo i druge strane. Imam neki kao pijesak plave boje, možda da njega stavim pri dnu?

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:36
i zadnja
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:37
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:38
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 22:39
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 19:42
Krasne su mi boce, posebno zbog detalja sa špagom koju jednostavno obožavam! A što se tiče morske boce, ne znam, nekako mi se čini nježna i jednostavna, ne bih ju baš dirala, no ti znaš najbolje šta još imaš da bi pristajalo na nju... smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.