Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mini vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mini vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 29>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 11:55
smile227
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:00
smile93
Predivni su...
Ja te molim ,ako ti nije problem ,da sakupiš nešto sjemena...
smile58
Najljepše do sada šta sam vidjela...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:16
Prekrasni su Mill. bellsi...otkrij nam tajnu, kako ih održavaš i što radiš da ih ima milion?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 16:17
WinkVjerojatno im pjeva! I ne samo njima nego i ostalom cvijetnom carstvu u vrtu!Thumbs%20Up
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 10:33
Bako u pravu si, pjeva ona njima jer bez pjevanja sigurno ne bi bile ovako lipe  smile120
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 16:28
I ja se pridružejem pohvalama za milion belse............Clap
Vidim da ti jako lijepo cvati i izgledaju zdravo.
Ja sam ove godine do sada bila zadovoljna svojima ali vidim da već par dana polako odbacuju cveteke i suše se. Listovi su još Ok, da li mi ti kao znalac možeš reći o čemu je riječ?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 22:29
Prekrasni su milionbells!!! Kod mene znaju prezimiti nutra na tavanu u teglama, a čitala sam negdje da se razmnožavaju reznicama a ne sjemenom...
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 21:19
Kaćo, otok, smrcko, dada, željka, baka , vanja, bergenija, silvekEmbarrassed hvala!

pa eto - nema neke tajne, istina je da se stalno vrtim po balkonu oko cvijeća, a tko od vas nije neka digne rukuWink?
evo recepta: substralova zemlja, jednom tjedno prihrana za cvjetnice, a u ostale dane obilje vode u večernjim satima (nikako preko dana i nikako po lišću), i to su kupljene sadnice- mislim da su puno kvalitenije nego iz "domaćeg" uzgoja...
i na kraju puuuuuuuuuuuno sunca žele - u mom slučaju polusjena ne dolazi u obzir.
- napale su mi ih unazad 2-3 tjedna bijele mušice (guba) al je MM brzo intervenirao sa Mospilanom- dobro su se oporavile.

Željka, pokušavat ću kupiti sjeme u narednim danima- pošalji adresu na pp.
smile79svima
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 21:26
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

I ja se pridružejem pohvalama za milion belse............Clap
Vidim da ti jako lijepo cvati i izgledaju zdravo.
Ja sam ove godine do sada bila zadovoljna svojima ali vidim da već par dana polako odbacuju cveteke i suše se. Listovi su još Ok, da li mi ti kao znalac možeš reći o čemu je riječ?
zalijevaj ih normalno kao i do sada, postoje periodi kada se "zasite" cvatnje al ubrzo nakon toga počinju izbacivati nove pupiće i nastavljaju sa cvatnjom, vjerujem da je tako i kod tebe- obavezno ih prihranjuj. Smile
smile78

«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 21:41
Prekresno, prekrasno, nikad nisam vidjela ljepše kombinacije, imaš sve pohvale od mene, jako si me oduševila...smile120
život je more
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:45
hvala Lantana, evo odavno nisam bila u vrtu, pa eto malo da pobrišem "prašinu"....Approve
Lantana jedna za tebe!
O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:47
dakle, "ovoga ljeta" ili "u posljedne vrijeme":
lagestremija me jako iznenadila-mislila sam da uopće neće cvijetati

O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:48
sljez je cvijetao 2. put
O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:50
verbena se razbujala
O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:57
dragoljub me je oduševlajvao, samo je kratko trajao
đirani/pelargonije

malo miksa tamjan i pelargonije-čekaju da MM spoji vodu...
O. Wilde
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:01
Minimode, lijepo ti je cvijeće....malo me zbunila ova slikica....kažeš da je sljez...
jesi sigurna da je to sljez? Meni to liči na delphinium, ali je dosta mala slika...pa nisam baš sigurna....ali mi baš ne liči na sljez....
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:04
bravo flavia, u pravu si, kupila sam ga pod sljez u peveca pa je i ostao "sljez"LOL
O. Wilde
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:07
oho ima novih slkikica...a sve lijepo Smile
a Pevec...a šta reči LOL
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:08
e ovo stvarno ne znam kak se zove, al mi je cvijet fora!

cvijet kapare, meni predivan
O. Wilde
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:11
Predivno cvijeće,takvo još nikad nisam ni vidla
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.