moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 150> |
Korisnik | |||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Predivna ruža!
Još nikada nisam vidjela tako lijepu!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Nova dalija mi se baš sviđa...jako interesantna boja.
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
||
lijepe dalije
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Cveteki su prelijepi. Išla sam tri stranice natrag da pohvatam kao i Šmrcko tko je baka a tko beba! Hana, zlato, daj kad stavljaš slikice napiši ime cvijeta. Makar se ponavljalo. Jer ima nas neznalica
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
||
Baka, |
|||
![]() |
|||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
||
jel one četvrtaste iz Getroa, kaj su skupe, a niš ne valjaju, jel te?
![]() |
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
je baš te, samo tvoje još imaju boju a moje su već izblajhane |
|||
![]() |
|||
||
je, primjetila sam i ja da su posvjetlile za dooosta nijansi, a koštaju 60,00 kn....upozorenje svima....ne nasjedajte na "ko fol" lijepe tegle.....
![]() |
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
je,imaš pravo, skupe a niš ne valjaju. Ok, drže se kaj se tiće oblika ali boja katastrofa
|
|||
![]() |
|||
||
ma vraga se drže....mislim tegle...meni je jedna prvi dan pukla kad sam primila onako za gornje rubove, onaj pregib gore je jednostavno pukao.....ne valjaju u niti jednom smislu.....
![]() |
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
E dok se tu raspravlja o teglama koje valjaju, ili ne valjaju ja doša uživati u predivnom cvijeću! Hana, zaista imaš jako, jako lijepo i neobično cvijeće jer sam pogledala nekoliko stranica unazad i ostala očarana digitalisom i novom dalijom, no to ne znači da ostali cveteki ne valjaju!
Jednostavno nešto moram izdvojiti!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti Bergenija
![]() |
|||
![]() |
|||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
||
I meni je za oko zapela nova dalija, stvarno je posebna!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
za ovo nisam ni znala da imam:
![]() phygelius |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sva sreća da ga nisam našla kasnije kad sam ga tražila da ti pošaljem....jer nemaš.....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma da, dala mi kolegica na proljeće ali nisam znala šta je.Sad me ugodno iznenadio
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
||
A što je to šarenolisno na zadnjoj fotki?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |