Gdje pronaći kamenje |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 13:37 |
Wow! I vile uživaju u tvom vrtu
![]() @maso: kamo god pođem, pokupim negdje po koji kamen. Imam tu naviku još iz djetinjstva, valjda sam se zbog ljubavi prema kamenju nedavno i preselila na Mediteran ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam iz Orahovice sto je "nedaleko" od Osijeka. I tu se dan nesto nakupiti po papuku i u blizini rijeka i potoka se nadje pokoji oblutak.
Tako ako preko ljeta slucajno dolazis na jezero na kupanje u Orahovicu, malo se uvijek da naci prostorai za kamenja u prtljazniku auta. tako da mozemo skupa je i meni treba ponesto kamenja da napravim kamenjar do kraja. |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ja to jednostavno riješim u kamenolomu i naravno onako usput.
Ali svaki put se mojih kamen , dva pretvore u desetak komada u prtljažniku. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Maso,sad si me sjetila jedne poznanice iz Osijeka.Kad sam išla kod nje nisam znala šta da joj kupim i pitam kolegicu(zajedničku) a ona veli:ma to ti je barem lako,donesi joj kamen!!!? Ona svima veli kad dolaze da joj koji kamen donesu i tako ta kolegica kad ide do nje obavezno par kamena u gepek(naravno da MM ludi,al šta će).Eto,ti objavi prijateljima i rođacima kad dolaze da voze kamenje umjesto kave i sl.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Kod nas se obično koristi u parkovima pješćani kamen kojeg ima na plažama...izgleda jako dekorativno....a i može se naći dosta lijepih primjeraka..Moj MM uvijek poludi kad ja dođem na tu ideju....
![]() ![]() Ažurirao Donata - 12 Studeni 2007 u 19:33 |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Admin prekrasne slike vrta...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
prebacio sam neke od postova s druge teme, jer smo skrenuli sa te teme.
A vidim da ima dosta zanimanja o nabavki i pronalasku kamenja za vrt. Ažurirao administrator - 12 Studeni 2007 u 20:28 |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Administrator i ja sam donosio kamenje sa papuka
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeeeeee pa imate to jadno brdašce jedino i sad kad počnete odnositi kamenje bude ko krtičnjak veliko brdo
![]() |
|
![]() |
|
Dorotea ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Ja skupim kamenje sa plaze - nekako mi je to kamenje najljepse jer se bas bijeli i daje predivan ugodjaj vrtu. Dosta toga ja oivicim kamenjem,pravim krugove,polukrugove
![]() ![]() |
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...a u nasoj ravnici kamena ni za lijeka...ha, cuj ili cu na Papuk ili u Bosni kad idem kod mojih, svaki pu pokoji ponjet, nema druge....imam svega 5 manecica za svoj planirani kamenjar pa ce mi trebati dosta...
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
..... i prođe ljeto, a Dorotea ima kamena za prodaju... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Ma daaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
joj drage moje a ja neznam sta da radim od kamena toliko ga puno ima .....
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jeee ali da li je to onaj s plaze?
Moja susjeda se cudi sta ce mi taj sa plaze kad ga ima svuda oko nas ali meni jednostavno to nije isto-ovaj moj se bijeli a njen se vidi da je taman
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sagradi još jednu piramidu ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
piramidu cvjeca
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ima prekrasnog kamenja u MBM-u!doduše,plaća se ali imaju dobar izbor raznorazne granulacije i oblika!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |