moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 150> |
Korisnik | |||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hvala ti Bergenija
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
E dok se tu raspravlja o teglama koje valjaju, ili ne valjaju ja doša uživati u predivnom cvijeću! Hana, zaista imaš jako, jako lijepo i neobično cvijeće jer sam pogledala nekoliko stranica unazad i ostala očarana digitalisom i novom dalijom, no to ne znači da ostali cveteki ne valjaju!
Jednostavno nešto moram izdvojiti!
![]() |
|||
![]() |
|||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
||
ma vraga se drže....mislim tegle...meni je jedna prvi dan pukla kad sam primila onako za gornje rubove, onaj pregib gore je jednostavno pukao.....ne valjaju u niti jednom smislu.....
![]() |
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
||
je,imaš pravo, skupe a niš ne valjaju. Ok, drže se kaj se tiće oblika ali boja katastrofa
|
|||
![]() |
|||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
||
je, primjetila sam i ja da su posvjetlile za dooosta nijansi, a koštaju 60,00 kn....upozorenje svima....ne nasjedajte na "ko fol" lijepe tegle.....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
je baš te, samo tvoje još imaju boju a moje su već izblajhane |
|||
![]() |
|||
||
jel one četvrtaste iz Getroa, kaj su skupe, a niš ne valjaju, jel te?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Baka, |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Cveteki su prelijepi. Išla sam tri stranice natrag da pohvatam kao i Šmrcko tko je baka a tko beba! Hana, zlato, daj kad stavljaš slikice napiši ime cvijeta. Makar se ponavljalo. Jer ima nas neznalica
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
||
lijepe dalije
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Nova dalija mi se baš sviđa...jako interesantna boja.
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
||
Predivna ruža!
Još nikada nisam vidjela tako lijepu!
|
|||
![]() |
|||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
||
Nova dalija ti je divna. Naravno, i ostalo. Ali me ona oduševila svojom bojom i punoćom.
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Ma Hana, nisam se mislila žicati, htjela sam te pohvaliti jer zaista imaš pravu raskoš.
A što se tiče mojih želja, morat ću ih malo zauzdati, još malo pa se neće moći ni prolaziti po dvorištu. |
|||
![]() |
|||
||
Otok pa znaš da nema problema
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Hana, kad je moj sin bio jako mali i nije još dobro govorio, što god bi vidio govorio je - to bi ja, da mi kupis
E pa tako i ja kad gledam tvoje sličice mislim u sebi - to bi ja (još ne govorim naglas, a vjerovatno će mi se i to dogoditi) |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Prave ljepotice od cvjetova
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
||
Jako lijepo! Ono šarenolisno na drugoj i trećoj slici imam i ja. Kupila na placu pred mjesec dana, a neznam ni kako se zove i da li je to trajnica.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a sad malo novih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |