Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neme te Mini dugo, a onda nas ugodno iznenadiš, nemoj biti previše skromna, sve je prekrasno, kombinacije boja i cvijeća su super, a ono u kanenici je
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Minimode vrt je prekrasan, isto tako i cviče lipo i zdravo, a kamenica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Minimode, vrt ti je bas famozan, ima svega i nekako je bas gust "prosetati"! Imas super ideje za te zanimiljive pitare! Bas prekrasno!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve ti je lijepo i uredno
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Lantana hvala na podršci!
![]() Hvala Vanja, eto ja ti uslikan neke lipše detalje, pa je dojam bolji
![]() Tweety hvala, samo navrati!
Lora puno hvala!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
danas mi malo internet veza šmeka, pa ću staviti samo par sličica...
Million bells
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Milionke za poluditi, prave krasotice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne su milion bells...
Hoćeš li možda skupljati sjeme od njih ?
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne su..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Draga moja morala sam se vratiti puno stranica unazad sve do aprila, ma jeli moguće da me nije toliko bilo kod tebe, puno sam propustila i sram me je
![]() ![]() Ova slika ispod me je jako dojmila ali ne zbog ruže, ja kažem da su one svagdje ljepe. Zaljubila sam se u ovaj suhozid
![]() Ja obožavam kad su kameni samo lijepo složeni, bez betona i fuga. Nadam se da ćete to tako ostaviti, toga ima sve rjeđe i rjeđe.
Kamenice se sjećam od lani i ovo ljeto je krasna, i sviđa mi se rupičasta vaza
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se minimode da su ti stigle sjemenke makova
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeće ti je jako lijepo a suhozid, ćup i onaj kameni detalj ostavljaju bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, anaida, bromelija hvala
Željka23 nisam nikada skupljala, kupim gotove sadnice, al ako si zainteresirana upustit ću se u tu avanturu
![]() Korijenko, al to je samo naslagano (sklepano) kamenje, priznajem da to sada izgleda puno urednije neg što je bilo...ma ima tu još puno posla, planirali smo cijeli zid od kamenja sazidat jer ova zemlja odozgora će se ubrzo urušiti...i nek te ne bude sram, ja zujim po svim vrtovima i nikako da ih obzujim-zato i je super ovaj naš "kutak"-dobrodošla!
Gio nisam primila sjemenke- moram pitati poštara
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
za sve vas
evo Mill. bellsa - među njima i ostalim cvijećem ispijam kavice...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
bijeli mill-bellsi i verbena, dr. slika petunije i timijan
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajme fenomenalni su mi million bells..... Boja je posebna.. Kavica tu sigurno lipo prija:)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što radiš milionbelsima da su tako lijepi?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |