Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 140>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:24
cijela žardinjera izgleda ovako
begonije
nije kako sam zamislila, ali šta je tu je. Od žute je viša barem 20 cm.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:27
Evo jedne žardinjere koja je koliko toliko ispala kako sam htjela
begonije
doduše tu je trebala biti još jedna crvena niska, ali nije izišla Cry šmrc, a i tu je obavezna petunija koje kod mene rastu kao koprive - svugdje ih ima, a najviše tamo gdje ne treba.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:30
baš ti je fora..ova žuta je jako lijepa
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:10
Lijepe su ti ove begonije i nemoj .

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:22
Hvala cure.
Ok fora je, ali ja sam kupila samo žute i crvene, toliko o tome koliko možeš vjerovati deklaraciji, a več sam se pitala hoće li uopće procvjetati. Ma boja joj je super, baš lijepa topla. Inače ova žuto crvena kombinacija je trebala biti kopija lanjskih adminovih, ha,ha,ha. Znam on je rekao da je gomolje kupovao u Italiji, a osim toga on je PROFESIONALAC, majstor je majstor, zar ne.Ja sam pokušala od onoga što sam našla na našem tržištu i žute su mi bile iznenađenje jer im je cvijet velik kao tanjurić od šalice za crnu kavu.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:23
ma nema cvijeta koji je ružan..meni je sve cvijeće lijepo a ova tvoja kombinacija je baš super..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:26
Baš su ti lijepe kombinacije, i begonije pucaju od zdravljasmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:43
Žuto crvene kombinacije baš volim, pa su mi ove begonije predivne.
Dali si ti meni u skradnik donijela jednu penjačicu crvenih listova i ako jesi što je to, bila je u plastičnoj boci s teglicom?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:45
Jesam, Triša, to ti je kobeja.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:50
Hvala Šmrcko, ideju sam ukrala od Admina, pst, nemoj nikome reći, e sad, naravno da se ne može usporediti sa njegovima, ali u globalu sam zadovoljna. Narandžasta je ispala neplanirano, a kada bolje razmislim da je na pakovanju bila slika narandžaste možda bih ju i kupila....
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:51
Predivne kombinacije!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:37
Begonije su prekrasnesmile64Jesi onu otkinutu probala zapelcati?
Što se čuvarkuće tiče,ma mogu ti reći jer tskvih imam hrpetinu pa se nebuš plakala.Znači,ona propadne kad ocvate.Obično prije cvatnje zna već imati nekoliko mladica oko sebe tak da je uvijek imaš.Ova tvoja je"jalova" izgledaLOL.Ako ti je to jedina,samo gukni ja ti ih 100pošaljemWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:50
Shasha, baš sam danas čitala o tome i pretpostavila šta si mi htjela reći. Ma dobro, nema veze, ipak se ja radujem cvijetu. Begonija je u zemlji, pa bumo videli, kaj ne.....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:53
Treba ti čuvarkuća???Imam takvih a i nekoliko drugačijih vrsta.Bumo vidli,baš takWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 11:08
Hvala ti draga idem tražiti nešto o njoj - pretpostavljam penjačica, ima prekrasno crveno lišće, jedino još dali može opstati u Skradniku, ili je nosim u Rijeku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 16:14
Triša, ako već nisi pogledaj kod Božikovina i ima plavoljubičasti cvijet
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 16:25
Svekrvine kadifice su lijepe ali oduševljena sam tvojim begonijama. Ovako divovske sam vidjela prvi put ove godine. Crvene sam morala baciti a žuta je o.k. ali ti si prelijepo iskombinirala....Clap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 16:32
Bako baš smo se mimoišle, ja upravo bila u tvom vrtu.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 08:03
Eto ja tebe neću kritikovati ko ti mene žardinjera mi je prekrasna ali moram ti reći 30 godina čekati ti nisi znala kako se to radi prije .Ja imam dobar recept pa vidiš šta se kod mene dešava-ja kobra postala smile156----a on samo ubada gdje mu se ćefne --cvijeće
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 10:37
Kat.rea dugo sam listala što sam sve propustila u tvom vrtu, mogu samo reći predivno..... krumpirko, čuvarkuće , koraljne zvončike, begonije .... svekrvina kuća i njeno cvijeće - sve za 5!!!!
Begonije si super skombinirala  Thumbs%20Up. Sad će biti lakše za drugu godinu....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.