Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cijela žardinjera izgleda ovako
nije kako sam zamislila, ali šta je tu je. Od žute je viša barem 20 cm.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo jedne žardinjere koja je koliko toliko ispala kako sam htjela
doduše tu je trebala biti još jedna crvena niska, ali nije izišla
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
baš ti je fora..ova žuta je jako lijepa
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepe su ti ove begonije i nemoj
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.
Ok fora je, ali ja sam kupila samo žute i crvene, toliko o tome koliko možeš vjerovati deklaraciji, a več sam se pitala hoće li uopće procvjetati. Ma boja joj je super, baš lijepa topla. Inače ova žuto crvena kombinacija je trebala biti kopija lanjskih adminovih, ha,ha,ha. Znam on je rekao da je gomolje kupovao u Italiji, a osim toga on je PROFESIONALAC, majstor je majstor, zar ne.Ja sam pokušala od onoga što sam našla na našem tržištu i žute su mi bile iznenađenje jer im je cvijet velik kao tanjurić od šalice za crnu kavu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ma nema cvijeta koji je ružan..meni je sve cvijeće lijepo a ova tvoja kombinacija je baš super..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš su ti lijepe kombinacije, i begonije pucaju od zdravlja
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuto crvene kombinacije baš volim, pa su mi ove begonije predivne.
Dali si ti meni u skradnik donijela jednu penjačicu crvenih listova i ako jesi što je to, bila je u plastičnoj boci s teglicom?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Jesam, Triša, to ti je kobeja.
|
|
![]() |
|
Hvala Šmrcko, ideju sam ukrala od Admina, pst, nemoj nikome reći, e sad, naravno da se ne može usporediti sa njegovima, ali u globalu sam zadovoljna. Narandžasta je ispala neplanirano, a kada bolje razmislim da je na pakovanju bila slika narandžaste možda bih ju i kupila....
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne kombinacije!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Begonije su prekrasne
![]() Što se čuvarkuće tiče,ma mogu ti reći jer tskvih imam hrpetinu pa se nebuš plakala.Znači,ona propadne kad ocvate.Obično prije cvatnje zna već imati nekoliko mladica oko sebe tak da je uvijek imaš.Ova tvoja je"jalova" izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Shasha, baš sam danas čitala o tome i pretpostavila šta si mi htjela reći. Ma dobro, nema veze, ipak se ja radujem cvijetu. Begonija je u zemlji, pa bumo videli, kaj ne.....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Treba ti čuvarkuća???Imam takvih a i nekoliko drugačijih vrsta.Bumo vidli,baš tak
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ti draga idem tražiti nešto o njoj - pretpostavljam penjačica, ima prekrasno crveno lišće, jedino još dali može opstati u Skradniku, ili je nosim u Rijeku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, ako već nisi pogledaj kod Božikovina i ima plavoljubičasti cvijet
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svekrvine kadifice su lijepe ali oduševljena sam tvojim begonijama. Ovako divovske sam vidjela prvi put ove godine. Crvene sam morala baciti a žuta je o.k. ali ti si prelijepo iskombinirala....
![]() |
|
![]() |
|
Bako baš smo se mimoišle, ja upravo bila u tvom vrtu.....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto ja tebe neću kritikovati ko ti mene žardinjera mi je prekrasna ali moram ti reći 30 godina čekati ti nisi znala kako se to radi prije .Ja imam dobar recept pa vidiš šta se kod mene dešava-ja kobra postala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kat.rea dugo sam listala što sam sve propustila u tvom vrtu, mogu samo reći predivno..... krumpirko, čuvarkuće , koraljne zvončike, begonije .... svekrvina kuća i njeno cvijeće - sve za 5!!!!
Begonije si super skombinirala
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |