moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto Smrcko glavno da si pohvatala konce
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Evo i mene i ja malo uživala u krasnim cvetekima. Hana, dobro si napisala za naprstak ili pustikaru Digitalis feruginea 'Gigantea', a ono ružičasto je Astrantia 'Ruby Stars'.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Svaka čast ja se baš nauživa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
čestitke na "prinovi" , dok se priviknete jedno na drugo, dođe teta Tija u posjetu
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dakle evo je :
![]() veliko hvala Flaviji i njenoj maji na predivnom rođendanskom poklonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
dakle, krasna je
|
|
![]() |
|
jel'da Otok? Ja je samo gledam, ostavila sam je u dnevnoj sobi i samo škicam
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
čestitam na prinovi, a ostalo sutra
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Gle, stvarno joj nisu poispadali cvjetići u transportu....nemreš vjerovat...izgleda kao da nije niti putovala! Baš mi je drago da ti je za volju, a moram i primjetiti da ima baš lijepu teglicu!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hana uzivala sam u tvom vrtu:)
|
|
![]() |
|
hvala Gio
![]() |
|
![]() |
|
Flavija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a sad malo novih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jako lijepo! Ono šarenolisno na drugoj i trećoj slici imam i ja. Kupila na placu pred mjesec dana, a neznam ni kako se zove i da li je to trajnica.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prave ljepotice od cvjetova
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hana, kad je moj sin bio jako mali i nije još dobro govorio, što god bi vidio govorio je - to bi ja, da mi kupis
E pa tako i ja kad gledam tvoje sličice mislim u sebi - to bi ja (još ne govorim naglas, a vjerovatno će mi se i to dogoditi) |
|
![]() |
|
Otok pa znaš da nema problema
|
|
![]() |
|
Ma Hana, nisam se mislila žicati, htjela sam te pohvaliti jer zaista imaš pravu raskoš.
A što se tiče mojih želja, morat ću ih malo zauzdati, još malo pa se neće moći ni prolaziti po dvorištu. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Nova dalija ti je divna. Naravno, i ostalo. Ali me ona oduševila svojom bojom i punoćom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |